20 maj - Punka!!!

Välkomstmöten i Pythagorio och Karlovassi med kontorsarbete emellan. Det finns inte så mycket att berätta egentligen om den här dagen, tycker jag.

 

Nåja, det skulle isåfall vara att jag fick punktering mellan Chora och Pythagorio på väg till servicekontoret. Ingen hit förstås. Jag ringde runt för att höra om det fanns hjälpa att få och fick till slut veta att någon skulle komma.

För att denne någon skulle veta var jag var exakt ställde jag min Airtoursboard på biltaket.

Strategiskt nog stannade jag vid ett litet hus. Där bodde en äldre dam och herre, som bara pratade grekiska. Men pratade det gjorde vi och det blev kaffe och kex i väntan på Alexis som kom och visade mig hur jag skulle göra.

Okeeeej, ja, jag KAN själv. Men du förstår att jag valde att låta bli där jag stod i min vita uniformströja och det hade INTE varit helt bra att smutsa ner den, eller hur?

Men Alexis fick visa hur det gick till medan jag nickade jakande och intresserat tittade på när han jobbade - och smutsade ner sig. Han gjorde ett JÄTTEbra jobb :) Och jag gav honom senare ett paket cigaretter som tack för att han hade räddat mig! Fick bara lite dåligt samvete...

 

Med punka vänster fram, svängde jag in till ett hus som låg 20 meter från olycksplatsen där stolar, bord, kaffe och kex åkte fram illa kvickt tillika min stapplande grekisk konversation. Jättetrevligt blev det :)

 

Antal steg: Ja, det kan man undra...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0