18 juni - Hem till begravning

Den här resan till Sverige kändes verkligen inte rolig. Inte för att jag gör vågen någon gång när jag ska till kalla Norden men då var det iallafall inga begravningar på tapeten.

Här är bilder från min dag, iallafall.


Morgonen startade som vanligt med frukost kl 05.10.



Efter det packade jag och tog med väskan till bilen. Lika bra att få tungt jobb gjort när det bara var 27 grader ute. Klockan 06.54 satt jag sedan på kontoret och skrev utflyktslistor till Pavlo.


Hem för snabbdusch och plocka ihop handbagaget. Pizzaresterna satt jag in i kylskåpet i hopp om att de är ätbara på fredag när jag kommer hem.
Straxt efter halv nio var jag på Aramis/Sixt för att lämna ifrån mig servicemobilen till Claus på Primo som erbjudit sig att ta den när jag var borta. Han är från Köpenhamn men pratar bra skandinaviska så det ska nog funka alldeles utmärkt, det. Aramis tog samtidigt min bil för att använda den när jag är borta. De första som fick min Airtoursbil var två av mina egna gäster och det kändes ju lite bra förstås!

Jag fick skjuts till flygplatsen där jag fick stå i kö en timme. Flyget var försenat så man släppte förbi ett helt flyg som skulle gå på tid istället.


På flygplatsen fick jag köa en timme.


Det är en liten flygplats med en liten och dyr Taxfreebutik... fast nog är det dyrt på alla taxfree numera - inte bara här.

Trettio minuter försenade kom vi på planet och flög mot Berlin varvid sol och klarblå himmel sakta men säkert lades sig bakom oss...


12.41 Ombordstigning



15.07 startar datorn för att titta lite på film på Berlins flygplats men snart satt jag på nästa plan som skulle ta mig till Arlanda


Straxt efter starten kom molnen och sen var det igentjock med något läskigt vitt hela vägen.


Landade i Sverige och det blev jacka på direkt.


Jag hann med en Mc Feast och Chili Cheese innan jag åkte ner till tåget till Linköping


Jag hade en taxi som väntade på mig på Centralstationen och den tog mig med till min kära mamma, där jag skulle bo när jag var hemma i Sverige. Fick en nattmacka och därefter letade jag upp bäddsoffan för att lägga mig och sova. Imorgon väntade Fredriks begravning, en något overklig känsla att veta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0