15 juni - Utelåst och BBQ på Mystic Ocean

Innan jag åkte hemifrån idag satte jag min sko i press. Skorna, inköpta på Kalle P i Linköping för ett par månader sedan hade förlorat kontakt med sulan, så att säga. Med inköpt kontaktlim pressade jag ihop så skon blev hel och ställde sedan mitt sängbord på för att ha lite press under en längre tid.


Provisorisk skopress...

Kontoret fram till på eftermiddagen. Allt välkomstmaterial blev färdigt och jag skrev ut min flygbiljett hem som jag så äntligen fick igår. Mailade mamma tiderna och eftersom jag kommer så sent blir det taxi hem till henne. Tror jag får inhysa mig där de tre dagar jag är i Sverige. Det blir enklare att gå ner till Fredriks lägenhet på så sätt. Jag får försöka hinna så mycket jag kan den 1,5 dagen jag kommer ha till förfogande, men jag måste erkänna att jag är oerhört pressad av situationen. Men som vanligt är det bara att fokusera på allt positivt som pågår runt en - livet självt!


Vy mot Vathi där vi har kontoret.

De senaste veckorna har jag försökt fokusera på bra, roliga och positiva saker. Och det fortsatte så klart idag - och man har inte roligare än man gör sig! Första lyckades jag med bravaden att låsa mig ute!

Jag hade tvättat i min balja och hängde tvätt när jag hörde *pang* bakom mig och får jag se en igenblåst, stängd dörr! Nu hör till saken att jag hade köpt med mig mat och servicemobilen är ju en del av mig själv så den hade jag så klart på bordet. Så det var ju ingen ko på isen direkt. Men tillgång till lägenheten, det hade jag inte. Så vad göra?

Jo, jag käkade i godan ro, ringde till kontoret som fick ifatt Despina (lägenhetsägarinnan), snikade vatten från Aramis där jag försökte sprida lite positiva tankar till Alexis som INTE ville prata utan försökte vakna efter siestan och inte var helt kommunikativ, väntade lite där, väntade lite på verandan - och så kom då Despina!


Det som inte fick hända, hände!


"Inne!" och numera har jag antingen nycklarna i låset ELLER mina skor emellan dörrpost och dörr, du!

På kvällen åkte jag, Mariann och Claus ihop till Mystic Ocean dit var bjudna på Barbeque.


Och vilka var i tid vid min bil??? Ja, inte var det Claus iallafall. Och så säger man att kvinnor alltid tar så lång tid på sig att bli klara?!


Istället för halv nio var vi där kvart över nio. Men fram kom vi!


Jasmine fixade drinkar till alla och kocken som kommit på besök från Österrike, fixade maten!

Och här är lite mingelbilder som jag tog innan maten!





Noterar att Sanne (Oad Reizen, Holland) är en riktig linslus haha


God mat och glada människor var på plats. Men jag tror ingen blir förvånad över att min bil åkte från Votsalakia första. Det blev bara jag och Mariann som åkte tillbaka i mörkret tilll Pythagorio. Claus stannade och åkte med holländarna hem för han var lite partysugen, han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0