8-9 juli - Välkomstmöten och hotellservicedagar med hopp

Söndag
Välkomstmöten hela dagen men så klart en lunchpaus är det ju alltid plats för! Och den vet ni ju vid det här laget, var den brukar tillbringas...
 
 
Utanför kontoret låg en kryssningsbåt med 2500 passagerare igen.
 
 
Tog en annan väg till Samaina Inn idag. Vill gärna att ni ska få se en ganska så schysst vy. Vad sägs om bakgrunden till det här härligt blå huset! Visst blir man glad?
 
Måndag
En vanlig hotellservice dag med ovanligt många klagomål blev det. Jag fick det hett om öronen och jobbade med problemlösning hela dagen. Och allt löste sig (så klart?) på bästa möjliga sätt.
 
Mariann och jag var ute och käkade på Esprides, fortsatte sedan till Beyond och därefter till Nefeli. Alkoholfritt rakt igenom ska jag förtydliga. Det låter som om jag är ute och festar varje dag numera men det är alltså väldigt lugna tillställningar, kan jag försäkra. På Nefeli skulle Claus ha spelat men han fick en massa jobb att göra så någon hårdrock blev det inte. Men livebandet spelade på och vi blev kvar en stund iallafall. När jag kom hem tänkte jag i mitt stilla sinne: Det var länge sedan jag tog ett hoppkort! Sagt och gjort: Kamera på stativ, Inställningg på 12 sekunders fördröjning och här är säsongen första (och enda?) hoppkort.
Som du märker har Me, myself and I INGA problem att roa oss själva :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0