17 juli - Oj, dig vill jag ju inte köra över!

Hotellservice dag nummer två denna vecka. Ingen ville mig något i Pythagorio idag heller. De flesta är ute efter den dära gula lampan som är placerad på himlavalvet och är nöjda med det. Det förstår jag eftersom jag dagligdags, hela sommaren, läst om regn, regn och regn i Sverige. Att då få en, två veckors sol värme är nog välbehövligt, kan jag förstå!
 
Lunch på Mystic Ocean med Ricka och Mariann
 
Kom lite tidigt till Karlovasi och tog en sväng förbi hamnen. Där ställde jag upp bildörren till ljudet av Metallica för att njuta en stund av musik och utsikt.
 
Fikonträd och Pinje (som Retsina tillverkas av) växer sida vid sida här.
 
Vid ingången till Samaina Inn låg en trött och varm hund i skuggan.
På väg från Karlovasi kom en cirka två meter lång orm ringlandes på vägen från strandområdet. Det var NÄRA att jag körde på den men som tur var fungerade dess reptilhjärnan och den stannade upp när jag passerade förbi. Det hade ju varit väldigt tråkigt att vara orsak till död och förskräckelse!
 
Vågorna gick högt idag, både på norra och södra sidan, faktiskt. Vindarna är väldigt märkliga här.
 
Kvällen tillbringade jag på Aramis kontor och sedan på Gregory´s där jag bloggade ifatt lite. Det var min tisdag, det! Hur såg din ut?

Kommentarer
Postat av: Mia

Det där stället Mystic Ocean ser så mysigt ut!! Ska snart till Samos...Undrar hur man tar sig dit? Jag ska bo i Kokkari...Förmodligen går det buss till Votsalakia, men vad jag förstått så ligger detta ställe lite utanför? Går det ytterligare någon buss (isåfall hur ofta) eller måste man ta taxi?
Vi kommer inte hyra bil nämligen.
Kram Mia

Svar: Mystic Ocean ligger på vägen mellan Votsalakia och Chrissi Ammos (=Psili Ammos2), d v s på södra sidan.
Jag har inte hört någon som tagit bussen dit. Men för att ta sig från Kokkari får du ta bussen till Karlovasi och där byta till bussen som går mot Chrissi Ammos.. Dessvärre finns det inga busshållplatser precis där utan du får räkna med att gå en bit. Bussarna går heller inte särskilt ofta och enbart under högsäsong, bara så du vet!
Maria

2012-07-18 @ 13:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0