10 juli - En typ vanlig hotellservicedag - och så lite annat

Hotellservice är ju precis som det låter, service på hotell. Sen lägger vi till lite huvudkontor och servicekontor så är dagen nästan helt klar. Men idag bestämde Mariann att vi skulle göra något mer. Och det här är vad det blev!
 
I väntan utanför Mariann tog jag ett kort över Remataki Beach. Det är stadsstranden, det. Helt okej, faktiskt!
 
Vi hade båda tänk på att åka upp i Ambelosberget länge men du vet hur det är, en del saker blir liksom inte av om man inte bestämmer sig! Så det bestämde vi oss för att göra! Upp för berget på serpentinvägar och underbar utsikt. Första byn man kommer till är byn Ambelos.
 
Utsikt från Stavrides, som vi fortsatte upp till, mot Vourliotes och Manolates (fast det är svårt att se på bilden).
 
Vi var glada över att ha tagit oss upp i Ambelosberget och besökt båda byarna, Ambelos och Stavrides, idag.
 
Vi fortsatte mot Votsalakia där jag bokade hotellrum till den 20e augusti. Tänkte börja fira min födelsedagsvecka på Heaven Bar hos Stelios och Aisce och tog ett av hotellrummen närmast, ägda av Rena och Alex som har Aspres - ett av mina Apollohotell för fem år sedan. Alex var hemma och det blev ett kärt återseende. Vi fortsatte sedan till Mystic där vi åt vår lunch och förstås solade lite innan det var dags att bege sig till Karlovasi för att avsluta kvällen på servicekontoret. Så, gott folk! Det var min tisdag, det!
Förresten angående bilderna. En skadad och förvirrad fladdermus sökte skydd under en av solsängarna idag. Och vid bilen satt en vacker spindel, Argiope Lobata, och väntade på ett läckert byte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0