31 december - 2011 är ju redan gamla nyheter

På dagen åkte jag in till stan. Jag planerade att
  • lämna blomma och låna ut internetmodem till Agnetha
  • köpa nya köttätande växter till barnen eftersom deras dog i julas - och leverera dem så de inte frös ihjäl också
  • lämna knyppelgrejerna från Röda Korset till Berit
  • hämta Milla, Jens och Elton för att ta med dem hem till Rappet där nyår skulle firas
Det enda jag inte kunde utföra var leverans till Agnetha.

Det blev faktiskt inga kort tagna den här dagen. Men det gör ju inget. 2011 bär ju gamla nyheter redan haha Dags att se framåt och stega runt på året 2012. Det blir ju ett lite mer spännande år än tidigare.

På domedagsprofeterna verkar det varken idé att satsa på julafton eller nyår eftersom allt ändå är kört den 21 december :) Fast å andra sidan: Hur många gånger har de inte haft fel allaredan?


Idel gissningar...

Och lite annat persektiv om aktuellt slutdatumet följer här!

Men året 2011 avslutades med en afton med god mat i trevligt sällskap, två avverkade sällskapsspelsomgångar (!), mousserande på 12-slaget (som jag faktiskt orkade vara uppe till!!!) och en Elton som vägrade gå och lägga sig på kvällen utan slockande på köksgolvet klockan 00.15 efter att fascinerat ha tittat på grannarnas fyrverkerier i hagen.

Inga nyårslöften avges. Sånt ger bara dåligt samvete när de inte genomförs. Jag väljer istället att jobba mot mål för 2012. De är ju mätbara och kan kryssas över när de är uppnådda!

Att sätta upp 2012:s mål och vårgardiner blir årets första projekt förutom att skjutsa hem den lilla familjen, alltså! Ser fram emot ett lika omväxlande år som 2011 :) Och näe, jag utgår ifrån att jorden fortsätter att snurra på även in i 2013, jag :)


Antal steg: 4553
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tIoROU2X1zg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0