5 februari - Ofrisk pga nedkylning

Idag reser mina gäster ifrån Sverige och imorgon kommer de! Ser redan fram emot detta. Men idag hade jag ett flertal projekt att bita tag i.

Dagen började med frukost med jobb. Satt där med papper, och anteckningsblock när Claus kom ner. Han skulle resa med sina gäster till Ha Long-bukten idag så våra vägar skiljdes åt.


Dags att fatta tag i pinnarna!

Fortsatte jobba på rummet till framåt elva-tiden. Då blev dags satt gå på tur igen, tyckte jag. Bestämde mig för att promenera ner till sjön och Vattendockteatern! Och kan du fatta - jag gick inte vilse idag... fast okej, jag var inne på ett ställe och fick bekräftat att jag var på rätt väg.


Tradtitionella koniska hatten, Nón lá
(Typ lövhatt) finns det gott om längs vägen


Här är balsam mot håravfall (
haha ja det fanns ingen annan så liten) och trippelögonskuggan jag köpte igår. Och ja, den funkade tycker jag. Och idag hittade jag en Adidasklocka i marinblått som matchar uniformerna (aa jag har ju två liksom)

På kvällen höll jag mig hemma för inom loppet av ett par timmar på eftermiddagen låg jag o-frisk. Sånt är intressant, tycker jag - att det kan gå så fort, alltså. Men jag anar varför! Jag blev nedkyld under resan upp till Arlanda och sånt är ju inte bra för immunförsvaret! Det brukar vara en inkubationstid på ett par dagar så det stämmer ju.

Det blev alltså febernedsättande och tablett mot halsont, grönt té och knäckemackor med hummer ost (hehe aa. Tog med det.) för inte har jag tid att vara sjuk, inte. Imorgon kommer jag således vara helt friskt utgår jag ifrån!

Notera: Imorgon åker jag till Ha Long-bukten och sover på en Junk, bara så ni vet. Inget internat alltså. Är tillbaka på Prince hotel i övermorgon med en uppdatering istället, hoppas jag.

Antal steg: Äsch, räknaren låg kvar på rummet när jag var ute men uppskattningsvis 12.000.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0