30 januari - Generationsträff

På förmiddagen hämtade jag ett par tröjor till Elton, som Milla köpt på Bloppis. På parkeirngen i Ryd fick jag syn på en av världens roligaste bilar jag har ägt! En Vaz!!! Och samma färg som jag hade dessutom!


Var ju bara tvungen att fota fina bilen, alltså!


Efter det blev det Kontorstjänst för inlämning av kvitton och kontoutdrag, och för att hjälpa till att bringa lite klarhet i in och utbetalningar från två olika konton. Det är inte bra att inte ha ett rent företagskonto, märker jag. Jag åkte dessutom till Posten och rekade mina redovisningar till Albatros för två rundresor. Där var bokföringen klar för januari månad!

När jag är i Sverige brukar jag, mamma, svärmor, Martina och Milla med egna barn numera, ses. Idag käkade vi trerättersmiddag hos Milla. Och det var lika roligt som vanligt att ses! (Foton tagna av Milla Johansson)


G-farmor Berit och Elton viker servetter + Jag och Elton fixar huvudrätten


Kusinerna Albin och Elton "läser" böcker


Fyra generationer: Fr vä. G-mormor Marianne, Martina med Albin, (mormor) Maria, Elton och Milla och G-farmor Berit.

På eftermiddagen lämnade jag Berit kvar hos Milla och åkte för att tvätta bilen för att sedan besikta den. Och den gick igenom utan krav på ombesiktning- bara en rekommendation på två nya dubbdäck! Rätt bra för en Hyundai -97a, va?



Efter att ha skjutsat hem svärmor och fyndat på Prio1 (igen) åkte jag hem. Mitt bästa fynd idag var en röd tavla för 70:-. Hade tänkt köpa den röda Hallarydtavlan på Ikea för 995 :- så jag tycker att jag har "tjänat" pengar idag hehe (föremål för diskussion enligt Per som ser saken på ett lite annorlunda sätt).


Solnedgång i Malmslättsskogen

Och det har varit en händelserik månad. Idag fick jag tacka nej till ett jobberbjudande. Har ju redan tackat ja till uppdraget som destinationschef i Montenegro. Och en annan arbetsplats jag sökte spontant till kunde inte bestämma sig om de ville ha mig haha. Ja, det är ju deras förlust.


Antal steg: No idea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0