3 januari Linköping- Arlanda

Så var det dags för ännu en Stockholmsresa. Den här gången var slutmålet Arlanda. Jag hade ingen större lust får jag erkänna. Det har varit lite väl mycket Stockholm den senaste veckan...

Och med 12 minusgrader ute och Per som kom och berättade om tågförseningar så började inte dagen speciellt bra, kan jag säga.

Hastigt bestämde jag mig för att ta bussen istället. Jag hade trots allt inte avbokat biljetten igår men bussen skulle gå redan klockan 8. Det blev till att kasta ner det sista det sista i resväskan och packa ihop. Det enda jag glömde och som jag får köpa, var balsam. Men jag kom ihåg att sätta på mig rymliga brallor. Det är det värsta som finns med trånga brallor på långflygningar, som stänger blodflödet i ljumsken!

Det visade sig iallafall vara en bra idé att  ta bussen för nog hade det varit kaos på väg upp mot Stockholm alltid. Och huvudstaden var den snökaos med trafikproblem som följd. Men till Arlanda kom jag!


Vacker soluppgång kunde ses i Linköping med omnejd men här var det tågkaos pga kylan (-12)


I Stockholm var det snöstorm och trafikkaos och precis lika kallt - och ingen sol.


Där checkade jag in, växlade pengar, tog en medhavd macka och blev sminkad i Taxfrre. Haha aa det är sant. Jag pratade ögonskugga med en trevlig säljare. Hon menade att en lila ögonskugga vore helt perfekt för mina gröna ögon. Och för att bevisa detta fick hon sminka mig.
Blev jag nöjd med resultatet? Näe, inte direkt. Jag är inte vän av rosalila, som bekant... inte heller på ögonlocken visade det sig. Jag får allt hålla mig till gröna nyanser eller inga alls, känns det som. Men det var ju tur att jag inte spontanhandlade där!

Efter makeupkursen var det snart dags att sätta sig på flyget. Och ifrån flygturen finns det inte så mycket att skriva. En flygresa är en flygresa liksom. Man kollar film, slumrar och äter i stort sett hela tiden.


Up and away - mot Doha!


Till maten kollade jag på Tintin. Skulle ta ett kort på honom men som du ser är det mest kameran du ser :)



Doha tror jag är världens renaste flygplats. Städarna går runt med sopborste hela tiden, överallt.

Där slutade den 3 februari faktiskt, och nästa blogg, ja, den är ifrån Vietnam!

Kommentarer
Postat av: Millan

Lila blev jag också sminkad med på make up store :) passar många

2012-02-04 @ 15:47:43
URL: http://mammami.se
Postat av: Maria Graube

Jag köpte en annan lite mer åt vinröda hållet igår. Ska testa det idag tänkte jag :)

2012-02-05 @ 04:25:10
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0