29 augusti - Välkommen till Turkiet!

Typ samma dag som i måndags så var finns där att berätta?
Jo, det skulle väl vara att jag handlade på Lidl och plötsligt var jag visst i Turkiet.. Jag fick tre SMS till mina telefoner som välkomnade mig till landet. Det brukar bara inträffa när vi är på Picnicturen eller när man befinner sig i angränsande byar till grannlandet.
 
 
Den andra skillnaden var att jag fick besök av Mariann helt kort, när jag stod och lagade till min frysta Chilikyckling. Vi har inte setts på nästan en vecka så hon hade lite uppdateringar att komma med. Man måste ju hålla sig informerad om vad som händer på ön, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hallo igen, har kommenterat på din blog förrut.. :) Härligt ser det ut fortfarande, njut! för här i Sverige är det redan höst..
Blev lite nyfiken.. hur ser ert utbud ut på Samos nästa sommar, vet du det? Kommer det till fler hotell, tar ni bort något? Kommer Samaina Inn vara kvar?


Svar: Jag misstänker att vårt sommarprogram 2013 kommer vara klart runt slutet av oktober. Vi håller på och jobbar med det just nu, så jag kan inte säga så mycket om det eftersom allt inte är klart. Men jag kommer säkerligen kommentera det här på bloggen så fortsätt att hålla koll, du!
Maria

2012-08-30 @ 19:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0