23 augusti - Hemmaspakväll!

Halvdag ledig och jag valde förmiddagen och var tillbringade jag denna, tror du? Japp, på Mystic Ocean. (Det blir mycket bensinpengar för bil i privat bruk denna veckan, men det får det vara värt. Man fyller ju bara femtio år en gång (i det här livet hehe).
 
Jag hade tagit ett uppdrag för Apollo, att åka ut med en pärm till Blue Horizon vid Psili Ammos först.
 
En halvdag på Mystic IGEN = SANT! Mariann lekte med sin andra flytleksak idag. Själv flyter jag, mycket oroväckande, utan hjälpmedel. Det måste vara mycket fett i den här kroppen numera. Jag bara lägger mig i vattnet och guppar som om jag vore i Döda havet och inte i en pool eller Medelhavet.
 
Efter en titt in till kontoret (där jag hade fått en present av Herma och Sanne!), bestämde jag mig för att ha en HemmaSpaKväll i all enkelhet. Köpte med mig färskpressad juice och en grekisk sallad som jag intog medan fötterna fick ta ett kallt bad.

Kattungarna måste ha varit väldigt törstiga för de drack av mitt löddriga fotbad...

Det blev tidigt i säng men jag sov rätt dåligt av någon anledning. Kanske för att jag mister min väninna här nere, om cirka två veckor? Det kom lite abrupt på och vi som hade planer för våra sista sex veckor här... Aja, what ever. Det är inget jag inte kan göra själv förstås. Och så får det bli!
Och näe, jag öppnade inte presenten. Ska försöka låta bli till riktiga dagen, tänkte jag! Men nog är det svårt när man är så himla NYFIKEEEEEEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0