28 april - Var är varorna?

Frukost, bloggande, packande och sen Citygross med Milla och Elton. Det var min förmiddag det. Och ja, vi skippade Tranås helt.


Att sitta i en bärsele funkar i 3 minuter ungefär. Sen är det "Ner" som gäller!


Finns det en bil att kliva in i så hittar Elton den.

Vi handlade och det blev som jag beskrev igår - lite mer i vagnen än det var planerat. Mjölk och körsbärstomater blev en kasse för över 300 kronor...

Efter att Elton kört färdigt (nåja, när mamma Milla bestämde att han hade kört färdigt) i jeepen utanför kassorna packade jag in Millas varor, ställde mina vid förarsätet och gick bort med vagnen. 
När jag kom tillbaka till bilen satt Milla i baksätet och åt sin glass så  jag hoppade in i förarsätet och körde mot mitt hem för att lämna maten jag köpt för kommande vecka. Och DÄR kom jag på att mina varor stod kvar på parkeringen *LOL* (Hade ju trott att Milla skulle köra igen och planerade att ha dem i knät på passagerarsidan.)
Så vi åkte mycket hastigt tillbaka med förhoppning om att mina två kassar stod kvar där jag lämnade dem - och det gjorde de! När vi fick syn på dem och började svänga in i rutan, flyttade en dam lite snällt på dem... varvid jag tryckte ner rutan och berättade att det var mina kassar som jag hade åkt ifrån - och så skrattade vi ihop åt detta! Jamen, visst var det lite roligt, ändå.


Det man inte har i huvudet får man har i hjulen...


Milla och Elton följde sedan med mig hem till Rappet där det blev bus, grill och jordgubbar.


Det blev grillad fläskfilé med potatisgratäng och jordgubbar som efterrätt.



Ett barnbarn som jagar mormor - och en mormor som smyger och jagar barnbarn...

Skjutsade sedan hem barn och barnbarn till stan och återvände till Per där jag avslutade denna lördagafton. Imorgon är en annan dag och med tanke på tidigare händelse får jag nog ta en titt på min organisation före avresan, alltså!  När man glömmer saker är man stressad eller dement - och jag får nog sälla mig till förstnämnda än så länge!

Antal steg: No idea!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0