25 april - Matlådan vann!

Skrämmande saker sker. Berättar lite längre ner om detta!

Men först lite från min dag med Jonzon!


Jonzon visar mig några tulpaner som precis har slagit ut i full blom



Jag misstänker att det är rädisor som kommit så långt under glaset. Rabarbern är annars den som kommer upp bland det första i grönsakslandet.


En lycklig hund som, efter promenaden i hagen, får leka lite med pinnar.
.

T vä: En scilla i buskarna har rymt från trädgården. T hö: Ormhassel är en personlig favorit bland genmanipulerade träd!

Så var det ju det där med matlådan då. Vid fyratiden blev jag sugen på ostbollar men ville inte helt åka iväg till affären för att handla. Men så tog, "the craving" över så jag klädde på mig och gick ut i regnet med Jonzon som ville följa med. Vi satte oss i bilen, åkte tre kilometer till närmaste affär, handlade ostbollar och vände hemåt.
Jag öppnade påsen och hällde upp en "balja" och åt lite... bara för att upptäcka att jag inte ALLS var sugen på ostbollar utan på en minimatåda med korv Stroganof!!! Nästan läskigt, va! Sugen på något som var typ nyttigt?


Att spela boll OCH leka med pinne går att kombinera, visar Jonzon, som senare berättar för sin apa att han fick matrester från korv stroganofen av sin matte på kvällen.

Under eftermiddagen la jag mina 121 foton på Facebook i album. Det kändes lite trevligt och lättare att hitta vissa bilder. Sen hade jag velat lägga in andras blder där jag var med, i album också men det gick inte!
Jag blev faktiskt förvånad över att jag laddat upp så många bilder på Facebook. Å andra sidan har jag varit medlem sedan 2007 så det må väl vara hänt. Det är ju bara det att eftersom Facebook äger rättigheterna till alla foton som laddas upp så kändes det lite jobbigt. Jag vill ju gärna äga rättigheterna själv. Skulle vara snopet att hitta egen bild i en annons man inte står för liksom...

Jag bloggade dessutom äntligen klart mitt Vietnamreseinlägg och måste sätta tänderna i senaste indienresan imorgon om jag ska hinna klart även USAresan innan jag åker igen. Det börjar dra ihop sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0