9 september - En dag med teamaktivitet

I en månads tid har jag försökt få ihop en dollar på Donkeymail. Och det kan jag ju säga, att när jag har fått ihop den där enstaka dollarn, ska jag be att få den utbetald och sen ta bort kontot. Jag är inte motiverad alls att fortsätta lägga ner energi där.

Hade sällskap av Bobby till kontoret fram till affären. Det märktes revir var tionde meter och sparkades runt i sanden för att riktigt markera att det är hans revir och ingen annans. (se bilder längst ner)

Idag stod "Ut med pärmar och gör hotellcheck på åtta hotell" med start i Bo Phut och slut i Lamai. Passerade Andehuskyrkogården. En del slänger de gamla där i närheten av de höga träden eftersom de tror att andarna bor i träden. Andra tycker att, visst, de bor i träden men de behöver inte slänga dem vid vägkanten och göra dem till en trafikfara - något jag absolut håller med om. Den här vägen är kolsvart coh många olyckor är det bland annat på grund av dem.



Det där tog ju ett tag som du förstår men allt blev klart så nu har jag bara att skriva Change Reports på det som inte stämmer med hotellbeskrivningarna.

Efter kontoret blev det Skräddaren för att hämta mina omsydda byxor, men först blev det fika med ägaren på Subway. Gott kaffe var det minsann men fondväggen gjorde mig lätt illamående. Det snurrade ordentligt i huvudet när jag råkade titta på den...



Jag tvingade sedan Johnny posera med måttbandet och berättade om min livsfilosofi som medgav en del skratt och förvåning.
"Hur vet du att du ska bli 69 år", undrade han.
"Jo", berättade jag, "jag gjorde en livsstilsundersökning för 15(!) år sedan och enligt den levde jag ett sånt liv att det var rimligt att leva tills dess. Och det är det jag lever efter."

Nu ska här erkännas att jag nog antagligen förkortat livet lite grann eftersom jag inte vidmakthållit den livsstilen sedan dess helt då... men jag väljer att ignorera detta faktum och håller fortfarande på 69 år hehe Och nu är jag ju tillbaka i den "rätta" livsstilen igen så vem vet?


Mitt totala liv är 69 cm... och jag har förbrukat 49... så nu har jag bara 20 kvar som skall tas tillvara klokt.


Jag återförenades med mina favvobyxor, numera i rätt storlek

Efter skräddaren gick jag på tur på Chaweng Beach road. Då bestämde jag mig för att det vore ju trevligt med en Team-aktivitet! Skulle den bli av så var det idag. Så när jag passerade McDonalds gick jag upp till spa:t som ligger granne, Living senses, och frågade om de hade tid för mig - och de hade de!
Det kunde vara bra med lite avkoppling för att höja moralen på destinationen, som är målet med teamaktiviteter. Eftersom jag arbetar själv på destinationen fick jag ju hitta på något själv- och det brukar ju aldrig vara något problem!

En timme aromamassage, en timme ansiktsbehandling och en halvtimme fotmassage föll valet på. Fick välja massageolja och det blev YlangYlang som jag gillar. Efter avklädning och dusch hade jag en angenäm tillvaro i 2,5 timme totalt.



När jag var klar gick jag bort till Burger King och valde en Double Cheese med bacon (och ja, utan pommes). Det kändes som en bra avrundning på kvällens bonus!



Antal steg: 15830


BOBBYS HJØRNE





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0