18 september - Mot Qatar!

Sista bloggen från Thailand den här gången!
Genom diset kunde jag se solen så jag tvingade mig att ligga en sista stund i solen under förmiddagen. Hade ju beställd taxi till 15.30 så jag hade gott om tid.

Jag packade färdigt. åt upp den sista maten, klappade hundarna som båda kom förbi, pratade med grannarna och Johan (på FB) samt min kollega i Phuket som tar över servicetelefonen från och med ikväll.

Sa farväl till poolen, solstolen och nacho som låg och solade för plötsligt hade det blivit dags att fara till kontoret - och jag tyckte kanske att min packning kunde vara godkänd inom ramen för 20 kg trots allt. hehe



På kontoret gjorde jag färdigt sista ekonomi och lämnade över de småpengar jag hade, till agenten och tog ner mitt schemat för september. Jag skrev också ett brev till Jeena med lite info och la på skrivbordet.



17.41 hade jag inget att göra och då var det en timme och tjugo minuter före jag skulle bli hämtade. Förströdde mig med allehanda ting och hade lite svårt att förstå att om 26 timmar skulle jag vara i Sverige (i 15 graders "värme(?) som brorsan så vänligt upplyste mig om i morse).

Äntligen blev klockan 19 och jag kunde packa in i minibussen. Incheckningen gick smidigt och jag fick med 24.1kg utan problem (på Qatar airways får man ha med sig 23 kg).



Avresan till Bangkok var 21.00 men vi hade en försening på 50 minuter så det blev ju att sitta och vänta. Flygresan till huvudstaden med Bangkok Airways var sedan med en racerchaufför, ja eller pilot då. Det var gasen i botten och upp snabbt och sen ner snabbt och bromsen i botten. Tror de har missat lektionen om planerad körning och miljö... Men nog var det lite roligt iallafall :)

Landade i Bangkok runt 23.15 och nästa flyg skulle gå 02.25. Lite mer väntan där alltså. Men mer om det blir det i nästa inlägg om livet vill. För resan till Doha i Qatar är ju under en annan dag :)



Men so far so good alltså!

Antal steg: 5879


BOBBYS HJØRNE
Bobby og Nacho kom på besøg om morgen. Måske før at ta farvæl...


Kan vi på lite ost, tack?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0