15 september - Äta jämt eller över-äta en gång?

Eftersom jag valt att äta så mycket igår sov jag riktigt dåligt i natt. Min mage gillade inte läget. Så det kan bli. Men det är bara att lära sig av detta och gå vidare i livet. För idag är det torsdag 15/9 år 2011, ännu en dag att förhoppningsvis kunna lägga bakom sig som en bra dag!

När jag kom till kontoret noterade jag att man börjat gräva utanför. Så nu ska man börja bygga trottoaren utanför alltså.
Khun Porn talade om för mig att elektricitet skulle försvinna klockan 9. Jag rusade därför upp och satte på datorn för att stressa med ekonomi som ska vara klar den 15e. Men det visade sig att elektriciteten aldrig försvann den här dagen och jag hann klart med bokföringen - som inte stämde. Så imorgon måste jag leta vari felet ligger. Tveksamt spännande!



Eftersom jag kunde sitta vid datorn hela dagen (och tror att vi inte kommer ha internet imorgon istället) så blev jag kvar till femhugget. Då var jag hungrig och bestämde mig för att besöka Tesco och handla lite - för tredje sista gången. När jag skulle betala upptäckte jag att mitt Icakort var borta! Sånt är ju aldrig bra.

När jag kom hem försökte jag erinra mig var jag hade haft det sist och det var ju i soffan - och visst låg det där. Det hade ramlat ner mellan madrasserna! Lyckan var fullkomlig av återföreningen!



Så blev det då matlagning och i hastigheten, när jag skulle fixa marinaden, stoppade jag handen i påsen som jag packat inför flytten, noterade att det var rött innehåll och trodde det var grillkrydda och hällde på väldigt mycket kan man säga..



Några teskedar grävde jag bort så det slutade faktiskt som en väldigt god kycklinggryta. Och jag åt jättemycket av, dessvärre. Så frågan är, är det bättre att äta jämt eller överäta en gång? Magen var lika besviken iallafall...

Antal steg: 7867

BOBBYS HJØRNE
Så kun Nacho ikveld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0