14 september - Medium-maraton

Men vad är nu det där som kommer krypande på golvet, satt jag och undrade med morgonkaffet i handen. Jag steg upp och klev närmare. Tjaa, en liten tusenfoting av den lite snällare sorten hade kommit på besök, ja. Den fick kliva upp på ett papper och fortsätta sin promenad ute istället.


En snäll tusenfoting på besök

Idag var sista hela Fri-från-planeringdagen. Bobby kom på besök i hopp om att få något att äta. Han fick en tuggpinne. Men han ville ju ha en korvbit eller så... Han svepte runt köksdelen. nosade runt, skällde ett par gånger uppfordrande men när han inget fick försvann han ut haha. Sån är han, Bobby!


"Tuggpinne? Bara en tuggpinne? Var är korven?"


"Ok, då får det vara. Jag kollar om jag kan få korv nå'n annanstans!"

Packade ihop Jeenas saker som jag behöver ta till kontoret. DVD-filmer i kartong och trolley samt träningsmatten som jag använde kanske tio gånger totalt (blev inte så mycket mer där nä). Det som saknas är vågen som ska läggas på toppen.

Jag fick lite sol-dis på min kropp men tröttnade ganska snart. Det blev Medium-maraton istället, sista säsongen insåg jag när jag sett sista avsnittet.

Och jag åt hela dagen, inte var tredje timme utan ibland varje timme eller varannan. Jag tror det beror på att jag inte har så mycket i kylskåpet och det är bara tråkiga grejer kvar. Låter som konstigt resonemang men det är lite så. Om jag äter god mat äter jag mindre. Och tonfisk och klibbigt ris är ingen hit till exempel, inte korv och klibbigt ris heller... Det blir att köpa hem lite gott till de sista dagarna insåg jag.

Antal steg: Fri-från-planering-dag = Fri-från-stegräknar-dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0