10 september - Tusenfotingar kan läsa

Jag börjar undra om tusenfotingarna kan läsa? De kommer iallafall med bestämda kliv över mattan utanför, där det står "Välkommen" på...


Ordet välkommen innefattar alla varelser uppenbarligen

Jag knatade iväg till jobbet som vanligt men utan hund/ar. När jag passerat polisens hus vänder jag mig om och får se Nacho komma springande efter mig.


"Vänta på mig - jag vill följa med"

Jag skrev ett inlägg om lyx på en annan blogg häromdagen. Jag mindes tillbaka till det jag upplevde var lyxigt att göra tidigare. En av de tingen skulle vara att få plocka banan från en bananplanta. Och nu när jag kan göra det från vägkanten är det inte alls lika spännande. För det som är en semesterfirares önskningar är min vardag idag. Så min tanke om lyx har ändrats, helt klart.



Som att hitta en småpeng kanske? Nja, det är ju en extrainkomst visserligen men det känns inte så lyxigt att hitta motsvarande 20 öre...



Hade kontorsjobb hela dagen och på kvällen var det flygplats. Min dag imorgon kommer vara på samma platser, största skillnaden är att idag är det lördag 10/9 2011 - och imorgon är det söndag 11/9 2011 - en helt annan dag alltså!


Antal steg: 4577

BOBBYS HJØRNE
Bobby var ikke på besøg idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0