18 oktober - Back stage work

Jonzon var hemma med mig idag och vaktade huset. Han tyckte väl inte att jag var världens roligaste utan la sig demonstrativt på fåtöljryggen och såg längtande ut genom fönstret. Fast när han väl kom ut var han inte alls intresserad av att vara ute. Det blåste ju...



Idag satsade jag alltså på en hemmadag med vidare rundreseföreberedelser.
Jag skrev ut en masssa papper för nästa rundresa i Thailand och programmet för rundresan i Vietnam som jag åker till direkt till från Thailand. Flygbiljetterna trycktes ut och hamnade bland handbagagets innehåll tillsammans med passet.



Dessutom beställde jag och skrev ut tågbiljetter för att kunna ta mig till och från Arlanda. Himla bekvämt med Klass 1 och tåg faktiskt.
Sen har ju SJ visat sig mindre tillförlitlig vad det gäller att ge det jag betalar för - utan att förklara eller kompensera. Man blir liksom bara presenterad för fakta (såsom fel på signal vilket innebär försening/byte trots bokat direkttåg är ju vad jag har råkat ut för de senaste två gångerna).
Men alternativet är att åka buss och tåg är ju bekvämare trots allt. Och jag ser alltid till att ha mariginalen på min sida med minst en timme så jag har hunnit iallafall :)



Den lilla enkla, roliga högtalaren till Ericson-telefonen som jag köpte på Kjell&Co igår, upptäckte jag inte alls fungerade till deras Xperia Active. Dels har den telefonen ett extra skal, dels lock för kontakterna och detta gör att högtalaren inte går att stoppa i!
Blev jättebesviken men vad gör man? Bara att gilla läget. Högtalaren i telefonen får duga. Den är trots allt ganska okej för att vara telefonhögtalare.



Och idag startade jag testet med Vichys Lift Active som jag fick i brevlådan igår. Gillar krämen redan, som känns väldigt lätt.



Imorgon planerar jag att provpacka resväskan. Tror det får bli den lite större väskan eftersom jag ska vara på resande fot en månad - och man vet ju aldrig, kanske blir det lite julklappsköp?

Glukosvärde på morgonen: 7,0 och andra dagen utan kvällstabletten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0