17 oktober - En hektiskt dag med familjen

Först åkte jag in till stan för att göra en massa ärenden.




Hoppade in på Burger King och köpte Chili Cheese 'on the go'. Mums!
Därefter var jag oerhört tacksam för att Sverige har papperskorgar med ojämna mellanrum. Det är något man saknar i många andra länder nämligen. Har många gått omkring med ett bananskal i handen ett par kilometer och sedan gått in i en butik för att be att få kasta. Det bär mig emot att kasta på marken även om jag vet att det kommer någon för att sopa upp det tidigt nästa morgon...



Sen köpte jag med mig mat och åkte hem till mamma där vi åt tillsammans och avslutade med en kopp kaffe (glömde ta kort tyvärr). Hon åker till Motala för knäoperation imorgon så det var roligt att vi kunde ses innan dess!

Efter detta promenerade jag och mötte Martina, Chrille och Albin. Jag skulle få följa med till barnavårdscentralen nämligen.


Chrille, Martina och en vagn med Albin...

Men tro inte att Albin ville åka vagn en längre tid, inte. Nej då, pappa ska bära... så det blev att köra en tom vagn istället!



På BVC blev det vägning och mätning...


En rolig mobil hänger i taket ovanför skötbrädet...

Sen promenerade vi tillbaka mot Gottfridsberg/Åbylund. Familjen skulle hem och jag skulle hämta bilen som stod kvar hos mamma. Och då var inte Albin speciellt glad! Jag trodde att det var som med Milla och Martina, ju guppigare desto bättre och lättare att somna. Jag tog alla kullerstenar jag såg :)

MEN här visade det sig att det ska vara så jämt och tyst som möjligt! När Martina tvingade till sig vagnen och körde upp på asfalten somnade han tvärt. hahaha Man ska inte tro att man vet nå't, du!



Innan jag åkte hem till Milla handlade jag på Ica Maxi. I vagnen hamnade förutom mat till Rappet, tio chokladkakor från Marabou till samarbetspartners i Thailand. Tog några med dajm- och några med polkagrisfyllning. Det blir nog bra det.

Avslutade alltså min turné hos Milla och Elton. Elton fick sin bankbräda som först fick demonstreras av mamma Milla. Den var tveksamt poppis att leka med själv...



Antal steg: 26 123
Glukosvärde: 7,0 och idag slutade jag med tablettet på kvällen och ska hålla kolla följande vecka på hur det ser ut med värdena på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0