15 oktober - Nya leksaker införskaffade!

Hoppade glatt upp ur sängen, käkade frulle medan jag la in de sista bilderna på rundresebloggen och såg på CSI.

Ett par timmar senare kom Milla och Elton och så blev det då full rulle. Det var snart leksaker i hela vardagsrummet och av en händelse fick Elton tag på Millas och Olles små videoband varvid hon öppnade videoskåpet för att gömma undan dem - och hittade Eltons Favoritfilm på VHS.
Och eftersom Per fortfarande har sin video (!) inkopplad så kunde denna sättas på och det blev en och annan paus i runt-springandet. Elton älskar Buzz!


Elton är i undersökaråldern och är sällan still. Att ringa i telefonen är en sak som är väldigt rolig...

Per och Jonzon (som kallas för Vaffen av Elton) kom hem från landet och Jonson fick bada i badkaret. Han både gillar det och tycker det är lite tråkigt...



Efter lunchen och Eltons sovpaus åkte vi in till Tornby. Hade skrivit en liten lista på saker att införskaffa och kom hem med allt utom adapterkabel till min dator- igen! Glömde det förra gången på Elgiganten också...
Men det blev inköp av potta, pall, lakan, haklappar, täcke på IKEA. Praktiskt att ha hos mormor och morfar för Albin och Elton!



Köpte även 15 meter julklappspapper och etiketter samt ett par julklappar till barnbarnen: tågräls till Elton och en plockgubbe till Albin. Dessutom hamnade en bankbräde till Elton i vagnen att ha nu, men den glömdes kvar och får levereras i veckan som kommer.



På Elgiganten köpte jag en ny telefon, Sony Ericssons Xperia Active som tål fukt och damm och kommer nog passa mig bra efter lite träning.
Elton tyckte det var tråkigt att vänta på att pappa slutade jobba och fick följa med Mamma Milla till lekavdelningen för att leka i - och utanför huset.



Skjutsade hem den lilla familjen för att åka och hälsa på den andra lilla familjen. Det blev en kort visit men vi ska ses lite mer en annan dag!


Martina och Albin

När jag var hos Martina ringde Pella. Hon var på McDonalds och jag trodde hon åkt till den i Ryd eftersom hon var på John Bauer på LinköpingsScrap-eventet och den ligger närmast. Så jag åkte dit, ringde henne och sa att jag var där - och då var hon i den i Braskens bro haha. Aja. Jag åkte istället till John Bauer och mötte upp henne där!



Hon lyckades övertyga mig att följa med in och det var en nästan utomkroppslig upplevelse. Det var pysselgrejer och kvinnor överallt. Jag ringde till Milla som jag vet gillar sånt här som kallas för scrapbooking, och jag köpte en Kalas-stämpel och några röda "kristaller" till henne.

Mitt eget intresse var dessvärre lika svalt när jag gick därifrån som när jag kom, får jag erkänna - och som Milla sa; Jag har också lite svårt att se dig hålla på med det...
Men jag är glad för alla glada människor som faktiskt gillar det här!


En sprayflaska till mig själv!

Och jag hittade faktiskt en grej till mig själv - en sprayflaska för 18 spänn! Den var visst till någon slags färg egentligen men jag såg potential i att hälla min arganolja i och ha som reseförpackning! Och den funkade UTMÄRKT till det kan jag berätta :) och då var jag lycklig!

Kvällen ägnades vidare åt rundresebloggen. Redigering och text skulle in! Och så blev ju telefonen satt på laddning förstås!

Antal steg: 8873

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0