4 november - Var är aporna?

Dags för Safari då!

ELEFANTTREKKING
Och idag fick jag följa med på tur, till min stora glädje. Det är inte lika kul att se hur alla rider iväg medan jag sitter kvar på dinglar med benen i trähuset.

Elefanterna fick vi se, klappa, rida på, doppa oss med och mata med bananer! Jag gillar verkligen de där djuren! Men nog är jag lite rädd också. De är ju så himla stora - och tunga!






GUMMIPLANTAGE
Tog inga bilder på gummiträden eller grejerna runt. Däremot hittade jag "sockeräpple" som en gäst och jag hade delat på dagen före!



VATTENFALLET KLONG PLU
Snacka om skillnad mot senast! Då hade det regnat en hel del och det forsade vatten så vi fick hoppa på slippriga stenar och stundtals gå i vatten. Nu var det nästan snustorrt och jättelätt att gå.


Vi fick gå på en torr stig den här gången.


Och vattenfallet var väldigt litet och stillsamt!


Från vattenfallet åkte vi söder ut till UTSIKTSPLATSEN. Jag tittade frenetiskt efter apflocken. Men var var de??? Borta! För idag hade de tydligen sökt skugga under den varma tiden på dygnet. Nedrans otur!

Vi åkte vidare till Fisherman Village = BANG BAO där vi intog vår lunch och gavs tid för lite shopping. Själv passade jag (och en gäst) på att fylla på Aloe Vera förrådet.



Härifrån åkte vi direkt till TEMPLET. Missade att ta bilder därifrån idag. Får kompensera detta nästa gång genom att ta desto fler :/ De rustade för fullt för firandet som skulle starta nästa vecka.

På kvällen blev det Chumnan, som jag kallar "den blå restaurangen". Långsam service men väldigt bra mat. Men jag rekommenderar att inte komma dit hungrig. Det tar runt en timme innan du har fått maten...


Den blå restaurangen, snett emot 7Eleven... typ


En av restaurangkatterna gjorde sig väldigt hemmastadd under min solklänning

Tog en sväng till 7Eleven på hemvägen men det börjar bli riktigt utplockat nu...

r
Inga leveranser - inga varor

Passerade (på hemvägen) det fina "altaret" och gröna sandwichar. Som sagt, färgglatt ska det vara...



Och så var man hemma på hotellet igen då, och dags att ladda för en ny dag!



Antal steg: No clue
Glukosvärde: 8,2 (!) Aj, aj, aj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0