6 maj - Nu startar problemen

"suckar" Att gå ner i vikt är mest besvärligt - och dyrt.
Idag när jag skulle klä på mig mina shorts kunde jag dra dem över höfterna så de hamnade runt vristerna. Jamen, hur kul är väl det?
Långbyxorna, som inte ska vara bagiga, är just det. Det är tur att man har tröjor som åtminstone satt direkt på kroppen, de hänger väl lite lösare nu bara... Nu har jag lämnat byxorna till tvätteriet och hoppas att de ska krympa lite - fast det är väl kanske inte så troligt. Så nu startar problemen med att köpa ny garderob då och det roar mig inte.

 

Gick iallafall med lätta steg till jobbet. Gjorde sällskap med en man som var ute och gick med sin buffel.

 


Aja, till jobbet kom jag iallafall och var som vanligt kreativ. Detta var vad jag gjorde idag:
- gjorde Avräkning
- registrerade på Cashstatement
- bokförde på webben
- skrev två Case i CRM
- krierade två resmålsbeskrivningar med bilder (För Marocko och Koh Samui)
- och besvarade mail
En kreativ dag som vanligt.
Men när klockan var 14.30 var jag trött på att sitta på kontoret. Dags att göra något helt annat! Att sitta framför datorn utan avbrott i 5 1/2 timmar får räcka. Ska försöka hålla det på den nivån.

 

Spatserade till ett av de fyra privata större sjukhusen och fick en tid imorgon till en ortoped. Han ska få kolla på min fot. Försäkringsbolaget skickade en blankett som ska fyllas i. De vill veta statusen.



Eftersom Thai International ligger nära Tesco och jag var hungrig gick jag in där och kollade på de närmaste restaurangerna. Den ena valde jag bort ganska så fort. Det var lite för annorlunda thaimat för mig. Vad sägs om fiskhuvuden? Fiskmage?



Nästa stopp blev KFC. Har aldrig käkat där någongång men vet att många av mina kollegar är så glada när det finns ett Kentucky Fried Chicken på destinationen. Så dit gick jag och beställde en kycklingburgare. Och jag undrar - vad är det som är så speciellt med KFC? Det var nästan bara frityrsmet, majonäsen var medioker och brödet var som på McDonalds, svampigt. Näe, det blir nog inga fler besök där, inte.



På vägen hem en bit upp i backen ligger en liten massagestudio. Gick in där igår och kollade om hon hade utbildning i Swedish massage som hon erbjuder men det visade sig att hon bara var utbildad i Thaimassage.
Dit gick jag iallafall idag och fick riktig Thaimassage i två timmar. Hon gick igenom hela kroppen med händer, armbågar, knän och fötter. Hon jobbade mest på vaderna och det bevisade att hon verkligen är utbildad. Jag missar att stretcha när jag varit ute och gått. Behöver jag säga att det gjorde ont?
Hon jobbade också en del med axlarna. Sitter ju inte i världen bästa ställning i soffan med datorn på soffbordet... För dig som inte provat Thaimassage kan man säga att är en kombination av akupressur, triggermassage och stretching. Väldigt skönt och jag var helt slut när jag var klar. "Min" taxichaufför går varannan vecka och det tänkte jag också försöka göra.

Det blev iallafall en promenad hem och jag blev, vid den lilla "butiken", utmorrad av den hunden som rök ihop med Bobby igår. Nu gillar han inte mig heller. Han och hans två kompisar följde mig ihålligt skällande och morrande  i bakhasorna och jag bara väntade på ett bett i vaden... men det kom aldrig. Försökte ignorera dem och gick på som vanligt men måste erkänna att det kändes en smula olustigt. Kanske ska muta dem med korvbitar nästa gång?


Antal steg: 21 055


BOBBYS HJØRNE




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0