27 maj - Party i Lamai

Drygt halva dagen var det kontorsjobb och förberedelser för såväl departure som arrival. Eftermidagen ägnade jag åt paketinslagning och det var ett projekt för sig. Med sex ark och tejp försökte jag pussla ihop bitarna så det blev större ark att passa runt mitt paketet med fläkten. Under tiden lovade jag mig själv att skulle jag köpa present något mer gång skulle det bli ett litet paket. Det tog 45 minuter och jag var genomsvett när jag var klar, krypandes omkring på golvet.



När jag var klar med paketinslagningen kom så nästa projekt. Dusch, make up, babypuder på fötterna och på med nya klänningen och sandalerna ! Och med allt på plats och med paketet i famnen tog jag så en taxi ner till kontoret där minibussen snart kom och vi begav oss till Lamai.

Och ja, jag var nog lite Over Dressed. Alla andra kom i sina arbetskläder hahaha. Fast hade jag tagit något ledigt och som jag trivs i hade jag ju kommit i min bruna djellaba, också den glansig - fast brun och en massa paljetter på (stod och valde mellan de två klänningarna in i det sista faktiskt). Aja, det blev nog som Khun Dean sa vad viktigt "Maria, you have to be memorable" (fast han tänkte nog mer på innehållet i paketet). De kommer nog komma ihåg mig både som hon med största paketet, i guldpapper dessutom, samt den långa klänning som inte verkar så vanligt här. De flesta går i knäkorta... Men den klänningen var bekväm att ha på sig, får jag säga. Men så klart, någon vardagsklänning är det inte...




Presenterna samlades på bordet som växte under kvällen för att fylla 24 stycken.


Khun Dean och jag.                     Mitt bord" med Kuoni och Asian trails.


Khun Poy och Khun Khanitta. // Khun Dean och Khun Poy arrangerar lottdragning för presenterna

Sabieng Lay Restaurant

Efter en trevlig middag, lite lagom oorganisarad, med traditionella maträtter blev vi hemskjutsade till Asian Trails och därifrån tog jag taxi hem.
Ikväll fick jag träffa Khun Saris flickvän! Det var himla trevligt. Hon jobbar på ett ställe i Big C som säljer kameror och hon berättade om deras undervattenskamera men sa ärligt att den är okej för det priset de tar 2995 Bath ( ca 600 spänn). Man får det man betalar för, menade hon. Så näe det blir nog ingen undervattenskamera från Big C heller...


BOBBYS HJØRNE

Jeg trefte ikke Bobby idag, kun Nacho.


Kommentarer
Postat av: Millan

De sålde en på mediamarkt nu för typ 400 spänn x)

2011-05-28 @ 09:43:19
URL: http://mammami.se
Postat av: pella

Hahaha! Du är för underbar i din fina långklänning! Köp en pentax, det har jag gjort!

=)

2011-05-28 @ 10:12:58
Postat av: Maria Graube

Milla: Vad var det för Camera? Det hon har är en Texon (asiatiskt märke och jag vet inte vad det är och OM det är i Sverige).



Pella: Jamen eller hur. En Cocktailklänningklädd Babe på ett Casualparty haha

Pentax finns inte här...

2011-05-28 @ 15:23:21
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0