15 maj - Internet med kabel

Fibblade med internet igen på morgonen och körde en Nätverksdiagnos. Där framkom att det skulle bero på mina brandväggsinställningar... som jag ju var inne och kontrollerade igår. Ändrade ett par saker där och höll tummarna – men icke. Då stängde jag av brandväggen helt och höll tummarna en gång till – men icke det heller.

Det blev ett avsnitt av The Listener (en repris) innan jag promenerade till jobbet istället. Inte lika kul som blogg och FB dock.

Vid kontoret, där man i flera dagar arbetat med att sätta upp ställningar inför den ståndande markanden, var allt borta idag när jag kom. Mina kollegor på kontoret tror att de har bytt plats för marknaden.
Men var inte det lite roligt, så säg? Nåja, det har skapat jobb åt ett antal personer iallafall.

Jag tog med mig min dator till jobbet idag. Jag hade bilder som skulle till Apollo och jag testade om det funkade med kabel till internet - och det gjorde det utan problem! Så jag kunde maila bilderna och publicera mina två inlägg från föregående dagar. Tur man kan skriva utan internet. Det var bara uppladdning av bilderna från den 14e som inte var gjorda.


 

Dagens uppdrag var att fixa med ekonomin. Det rör sig om bokföring på nätet, tillika en veckorapport, en månadsrapport och en utflyktsförsäljningsrapport. Hade bara lite huvudbry en halvtimme och blev väldigt glad när jag hittade felet (hade skrivit en siffra fel i förra månadsrapporten).

Vid två, när jag tänkte gå ut och äta lunch, så kom regnet... Det blev bara att ändra planerna och istället äta ytterligare ett äpple. Ingen lagad lunch, alltså. Inte så bra men så fick det bli.

Detta tog jag igen senare med ris och köttfärssås och sedan kallskuren kyckling med lite BBQ-chips. Ja, det var ju en stund emellan, så klart!

 

På kvällen kom Johan, som äger lägenheten jag bor i, förbi och frågade om jag hade fått tillbaka internet och jag fick ju svara Nej på den frågan. Då satte han sig ner i soffan , tog fram mina nätverk, skrev in lösenorden en gång till och så Vips, var mitt internet tillbaka! Och vi har ingen aning om vad felet var!  Men vem bryr sig? Nu hade jag ju kontakt med min omvärld igen!

 

Antal steg: 4566 - och ca 30 minuter yogaträning! Jag har bytt från morgon- till kvällspass sedan ett par dagar. Det passar bättre.  Tränar vid 20-tiden, därefter dusch och horisontalläge med Tv på datorn tills jag somnar. Fast denna dag hade jag svårt att somna.  (Att träna ger energi vet vi ju. Men jag brukar kunna varva ner inom en timme. Låg vaken till straxt efter midnatt... )

 

BOBBYS HJØRNE

Hundene kom ind og fik dele lidt kylling med mig ikveld. De ventede ved ovnen, indtil jeg var færdig.

 


Kommentarer
Postat av: Jeena Eliasen

Dejligt at dit internet er tilbage :) Jeg har talt med Oscar, han rejser til Spanien om 1 eller 2 dage fra idag. Han afleverer Bobby's seng, mad osv. hos dig.

Han siger Bobby sover inde hos ham hver nat men han lukker ham ofte ud ved 7 tiden om morgenen.

Han ser glad ud, min Bobby - tak for for opdateringer og billeder :)

Håber du har det godt og trivedes på Samui. Det ser ud som om du hygger dig :)

2011-05-17 @ 17:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0