13 maj - Dagen då internet försvann

Trots åskvädret igår kväll så var elen kvar, som jag fattade det, hela natten. Kanske underhållsarbetet har gjort sitt till? Det är ju iallafall vad jag hoppas!

Straxt utanför porten i hundarnas matskål hade en gigantisk skalbagge landat. Dessvärre var hoppet ute för den. 10-11 cm inklusive antennerna var det iallafall.



Hade hotellservice på morgonen och fick privilegiet att träffa lite gäster och ge en massa tips. Efter det var det kontorsjobb fram till sen eftermiddag då jag tog mig hemåt. Det finns egentligen inte så mycket att berätta om dagen.

Såg att man hade fått lite mer klart inför den ambullerande marknaden. Träplankor som ska hålla presenningtaken är på plats.


På kvällen runt sjutiden försvann mitt internet. Det funkade inte på hela dagen - och inte heller dagen efter - eller dagen efter det. Idag har jag fått ta den med till ett ställe med kabel för att kunna publicera detta.

Om någon känner till varför en dator plötsligt en dag väljer att inte ansluta till det trådlösa som den varit ansluten till en månad, så vore jag jämrans lycklig. Maila till mariagraube@gmail.com och berätta gärna!

Antal steg: 10 489



BOBBYS HJØRNE




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0