6 mar - Plötsligt hör jag en bekant röst!

Förmiddag med hotellservice utan en enda gäst! Fick roa mig själv - och det gick bra!



"Men vad du ser trött ut!?" Den kommentaren fick jag på hemväg från hotellservice omgång No1 av journalisten Mohammed. Tack för den, du! Jag viftade bort det så klart, men visst hade han rätt. Jag var trött och hade till och med suttit och gäspat på Amadil Beach. Men det är nog mer att jag är trött på att ha ont, tror jag. Ont i magen, alltså. Har hugg en decimeter från höftbenet in mot naveln på höger sida. Tarmarna har nog fått sig en törn de senaste dagarna, skulle jag tro. Får la tänka mig för vad jag stoppar i mig tills det går över.

Efter förmiddagspasset i Emelis Easyline ( Ja, jag kunde ju inte ge upp bara efter att ha provat dem EN gång. En del saker måste man ge flera chanser. Ta bara hur jag lärde mig äta jordens nyttiga oliver - en om dagen i fem månaders tid!) gick jag hem och fixade mat och tog en lite kort siesta innan jag promenerade till kontoret, återigen i Emellis Easyline.

Innan jag gick hemifrån funderade jag över min avräkning och varför det fattades 360 dirham i min kassa. Gick på toa och fortsatta fundera. Då plötsligt hör jag en bekant röst som säger "Men du har ju skrivit in utflykter som inte har blivit betalda ju!" Jag tittar mig förskräckt omkring och får se en kvinna i vit tenniströja och hästsvans till vänster om mig, mycket lik mig själv! Och det VAR jag! haha Och jag som läste häromdagen att man plockat ut ett par människor som pratat för sig själva inne i Big Brother huset eftersom man var orolig för deras mentala hälsa. Ska jag kanske vara orolig för min?


Här satt jag ju nu själv på toaletten och gjorde likadant. Det var ju bara att göra slag i saken och utvisa mig själv. Mina ben ledde bestämt bort mig från toalettsitsen medan jackan samt ryggsäck tog rygg på mig, föste ut mig i det fria! (Men jag pratar nämligen väldigt ofta med mig själv. Ni skulle bara höra när jag är och handlar hahaha Då har jag alltid väldigt intressanta diskussioner! Och för mig är det fullständigt normalt!!!)

Promenerade sedan den långa vägen förbi Atlantic Palace och Kungliga palatset, bara för att den är så långtråkig (som straff för att jag pratade för mig själv i badrummet kanske?). Jag blev inte impad av dojorna den här gången heller så på eftermiddagen lämnade jag tillbaka dem och hade fattat ett Icke Köpbeslut. Noop, jag behåller de jag har!

Gick förbi ett tomt torg även denna söndag. Inga demonstrationer där inte! Läste någonstans att det är smådemonstrationer lite här och där men att det inte är något sammanhållande utan mer spontana samlingar.


På kontoret hittade jag Emeli men hon gick och tog ledigt resten av dagen ganska snart. Hon skulle egentligen varit helledig men hade lite hon låg efter med på grund av visumresan...

Innan hotellservice omgång 2 spatserade jag raskt till Aswak Assalam och veckohandlade för 105 dirham. Det är inte mycket jag behöver nu när jag ska lämna Marocko om 11 dagar. Ska försöka hålla nere kostnaderna för att slippa ta ut mer dirham men ska ju betala min uppsydda djellaba nästa vecka och har många uteluncher kvar som ska betalas. Jag ska göra vad jag kan, iallafall!


Vid den är muren längs med F.A.R brukar man kunna få se våra "limbarn" ligga och sova på någon trappa mitt på dagen. Man kan inte låta bli att undra... var är föräldrarna?


Måste ju bara visa våra snygga mobilmaster. Vad sägs om en 40 meter hög palm i plast? Vi har fått en till sån nere vid Bank Magreb och Avenue Mohammed V! Gillar att man döljer något som är fult. Tänk dig ett skyhög björk istället för en metallställning!


På vägen hem från sista hotellet hade jag sällskap av två kvinnor i min egen ålder. Av dem fick jag höra att det inte räcker att gå 10 000 steg per dag i min ålder med syfte att mota benskörhet. Jag skulle gå 12 000. Då blev jag ju besviken. Jag som satt 10 000 som dagsmål varje dag.

Googlade naturligtvis på detta och fick bara fram att jag ska gå 11000 steg ett år till, SEN får jag minska till 10 000 - för att hålla vikten. Hittade inga siffror beträffande specifikt benskörhet (det är liksom bara en bonuseffekt) men jag fann hel del annat som kanske kan vara av intresse? Varsågod!
http://www.forskning.se - http://www.vardguiden.se - http://www.stegraknare.se/artiklar

Och idag hade jag jätteroligt när jag lagade mat. Vet inte varför riktigt. Kanske för att det var de sista matlådorna tillagade i min köksvrå i Agadir den här säsongen? Stod iallafall där i mitt blå plastförkläde och stekte färska champinjoner till såsen jag sedan hällde på min strimlade kalkonfilé som var kvar sedan häromdagen. Därefter lagade jag väldigt god köttfärssås medan jag vräkte i mig skrynkliga oliver som godis.

.

Antal steg; 23 354 och låg på 22a plats efter dagens registrering.
Men jag hörde att tävlingen stängde idag, söndag 6 mars, så jag antar att jag inte är kan regga mer, vilket innebär att jag då slutade på den platsen av 219 deltagare totalt. Hade ju tänkt mig en placering bland de tio bästa men aja, det är ju bara att gå vidare i livet mot nya utmaningar.

Kommentarer
Postat av: Millan

Tänk att det bara är 11 dagar kvar alltså :)

2011-03-07 @ 21:00:23
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0