25 mar - Blankt papper!

Ett glas rödvin och antisnarkskum funkade visst inte helt i natt. Tror inte jag tryckte ner munstycket tillräckligt långt ner utan skummet hamnade liksom i slutet av tungan bara. Per berättade att jag hade snarkat runt tolv-hugget. Men som vanligt har han ju stort hjärta och sa att det inte gör något om jag snarkar eftersom jag slutar ganska snart.

Startade min vakna tid med att testa min nya högtalare med VLC och då blev det annat ljud i skällan, minsann. Tur det eftersom det är det ljud och bildprogrammet jag jobbar med mest nuförtiden. Har lämnat MediaPlayer helt. Men den här lilla nätta högtalaren ger ljud för två så den ska absolut följa med mig på mina utlandsflytter från och med nu. Tack för tipset, Milla!



Milla och jag hade besiktning av Ejla i agendan idag. Elton bestämde sig för att också hänga med eftersom det var shopping till hans kalas efteråt och han ville ha ett vakande öga över vad som hamnade i varuvagnen.

.
Bilen gick igenom med beröm godkänd och blankt papper - så klart!


Netto stod först på tur denna fredag. Jag hade en liten lista där bland annat Ostbollar ingick och jag hade sådan tur, förstår du, att jag fick två påsar för 30 spänn! Ett KLIPP! Köpte även mandlar att rosta och smördeg till min lax (ska laga inbakad laxfilé med västerbottenpotatis imorgon, tänkte jag).

Vi handlade inte så mycket där bara sånt var billigare än Maxi (ja, sånt har vi koll på!) eller extrapris på. Milla köpte bland annat Duplo och Legolådor för 79:- styck.


Efter Haninge åkte vi till Tornby till Ica Maxi och där blev det lite mer och längre shopping. Elton fick en banan för att behålla humöret på topp...


... men ville även smaka av Mamma Millas äpplefestis och så fick det bli!

.

På hemvägen åkte jag till Pizzafiket och beställde efterlängtad Kebabpizza till Per och mig. Jag var ju lite rädd att pizzerian hade bytt ägare men det hade jag inte behövt oroa mig över. Där hängde den gamla vanliga  personalen till min absoluta glädje!

Jonzon hoppade ut en sväng i solskenet innan vi högg in på pizzan (ja, han fick ett par kantbitar).

.

Därefter blev det hörnet i soffan framför datorn som vanligt. Fick mail om att Destination Marocko vunnit ännu en tävling och att vi är destinationen med flest vinster i vinter. Ett extra presentkort ska dyka upp om ett par veckor med det stod inte var... Hoppas på Stadium!

Hade fått en vänförfrågan från Peter, en av mina lillebröder i mitt tidigare liv (biologisk halv-lillebror) så nu har jag Mikael och Maria från Yvonnes familj och så Marcus från Pajens familj. Familjen växer inte bara med nya familjemedlemmer utan även med "de gamla" haha. Jättekul, tycker jag!


Jonzon hängde i fåtöljen när Per dammsugade, och kollade in rådjuret som nog dessvärre har skabb...

..

Knäppte ett kort på mina småflaskor vin som jag skrev om igår. Rödvinet smakade jag alltså på igår och det var så fylligt och gott att jag hoppade in och sökte rätt på en större flaska idag.
Har tänkt servera rosévinet till laxen imorgon men isåfall får vi äta efter Eltons kalas och bara ta något lätt på dagen. Har ett par pepparbiffar jag kunde göra något med tillsammans med torkade dadlar och rostad mandel... Aja, vi får se vad det blir.



Antal steg: 4121 (Noop,  har INTE tappat bort en nolla, det blev helt klart färre steg idag. Mitt vänsterben var lite stelt skulle man kunna säga)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0