19 mar - "Solsidan", snö och solsken

Per gick upp före mig och åkte till Nykil medan jag låg kvar till typ sjuhugget. Käkade frulle och packade sedan upp allt och konstaterade att jag fått med mig det jag ville ha med mig. En hel del presenter blev det visst.

Slängde i en maskin med mörk tvätt. Fick senare reda på att tvättmaskinen levde farligt. Något hade brunnit i den för några veckor sedan, berättade Per, och värst var det vid centrifugering. Men det fick bra och den mörka tvätten hade inte blivit kol-svart hehe

Efter en dusch satte jag mig med FB och bloggen. Jag satt mest framför datorn hela dagen. Försökte se ifatt Solsidan men fick hör att man är på tredje säsongen och att sista avsnittet skulle vara nu i vecka. Aja, ett par avsnitt hann jag med iallafall!

Det var kallt men soligt hela dagen och jag försökte tänka positivt. Här kommer en kort ut genom fönstret för själv tog jag inte ett steg utanför dörren. Dels har jag inga vinterskor, dels har jag ingen längtan ut i kyla.


Per grillade på eftermiddagen till min stora glädje. Jonzon var nog också ganska så nöjd eftersom han, som vanligt, fick matresterna. Resten av dagen tillbringades i sofforna på olika håll. Det är jobbigt att vara ledig...


Antal steg: inte många men 160 ostbollar slank det ner...

Kommentarer
Postat av: Millan

Nej andra säsongen av solsidan är det väl de visar på teven?

2011-03-21 @ 21:18:11
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0