1 mar - Äkta fake!

Sov väldigt oroligt. Det var spring i korridoren vid halv tolv på natten av de norska famliljerna mitt emot mig. Jag gick upp och värmde på lite mat (hade ätit lite dåligt innan jag gick och la mig så där fick jag skylla mig själv. Att äta chips och hemmagjord dip räcker inte!) och kunde så småningom somna om. Men eftersom det var Marrakechutflykt så var det snart dags att gå upp igen och jag var allt lite trött när jag satte på kaffevattnet och gick mot badrummet... Men det måste gå det med.

Åkte till Marrakech och det var som vanligt jättekul med uppskattande och nyfikna gäster. Jag har verkligen världens roligast jobb.
Idag shoppade jag lite grann igen. Inte bara för egen del. Hade fått i uppdrag av tre gäster att köpa arganolja och lite annat på Berberapoteket så lite shopping gjorde jag för andras pengar. Men det är lika roligt för det ju!

Jag köpte solglasögon till döttrar (Calvin Klein), svärsöner (Ray-Ban) och mannen i mitt liv (Oakley). De jag provade satt okej på mig men visst... det är trots allt märkeskopior, du vet. Inte alltid helt bekväma...

..
från höger visas Calvin Klein, RayBan och Oakley i badrumsspegeln

Pella blev lite avis och ville också ha ett par, skrev hon på FB. Klart att hon också ska ha ett par! Hon skickade en bild på ett par som liknar Oakley-paret. Får kolla nästa vecka när jag åker upp igen.
Innan jag åkte hem stack jag iväg och köpte färskpressad juice på Djeema el Fna och lät hälla upp i min vattenflarra. "Slutslatten" sparade jag till frukosten imorgon.



Följde med lite gäster runt och hjälpt till att göra lite affärer så det blev till slut ett par Conversekopior för 100 DH och 5 sjalar för 120 DH. De verkade nöjda med resultatet!

När jag kom hem och öppnade min mail hade jag fått gratulationer från Sverige och från agenten här i Marocko för statistiken från min rundresa i början av februari. Själv är jag inte helt nöjd med bara 4,7 av 5 möjliga i betyg...


Antal steg: 13518 och nu hoppade jag upp en placering och ligger på 20e plats!  *klappar mig på axeln*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0