3 juni - Lite mer Feng Shui

Jag sov bättre i natt men inte bra. Jag känner mig orolig för något men vet inte varför. Att vara orolig ligger inte för mig så det förvånar mig. Måste klura lite på det där.

Hade möte på ett hotell utanför Chaweng med mina danska gäster och det blev som förväntat väldigt trevligt!

På tillbakavägen gick jag in till Richie på DiveVersity och beställde undervattenskameran. Får den om två veckor eller nåt. De har den inte i lager utan måste beställa från Phuket - som i sin tur beställer från Japan. Men det gör inget eftersom jag inte har planer på att åka ut och snorkla på ett par veckor iallafall. Och så får ju pengarna vara kvar på kontot lite längre!



Fick se dadelpalmer med röda frukter. Undrar om de är ätbara eller bara funkar som prydnad. Vackert var det iallafall.


Gick förbi min favoritrestaurang på matmarknaden inte långt från sjön och noterade att de skaffat en stor skylt till gaveln. Nu blir det lättare att förklara var den ligger. Mina danska gäster hade hittat dit och var lika glada för maten som jag är och gillade frun som lagade maten till dem och uppskattade att hon frågade hur stark mat hon skulle laga. Det kändes ju kul!


En annan sak. Om ni kommer till Chaweng och ska låta tillverka smycken skulle jag vilja rekommendera Golden House. De har det störsts Show room jag har sett här och de har guldsmeder som kan göra ditt smycke på ett par dagar. Har själv köpt örhängen i silver här och idag rengjorde de mina gamla och gjorde dem skinanden rena för 50 bath.
Funderar på att låta göra den där 12 uddiga stjärnan här, äntligen.



Idag fick jag klartecken för arbetstillståndet och ska åka till Bangkok nästa vecka och skriva under en bunt med papper igen. En dag går helt bort till det men jag har typ en och en halv dag att obsa Bangkok på. Ska göra ett litet besöksschema åt mig själv med ambition att se så mycket som möjligt.

Hade tänkt gå bort till Fishermans Village direkt från jobbet men det besöket ställde jag in. För när jag gjorde mig beredd att gå började det regna, lite som vanligt alltså. Det regnar ju gärna på kvällarna här så här års, ibland redan på seneftermiddagen. Men idag var det inte lika mycket blixt och dunder som igår. Men floder och sjöar blev det inom fem minuter!


När jag yogade sprang en Kackerlacka över golvet (släcker lampan när jag tränar).Trodde alla dött när jag sprutade (typ) Radar in där soppåsen står. Imorgon får det bli en ny räd! Ser man en finns det hundra, om inte tusen ytterligare...

Så bestämde jag mig för att testa en ny grej. Jag sov med sovrumsdörren öppen för att försöka få rummet lite mer Feng Shui. Det går ju inte att flytta sängen så något annat måste ju göras. Hade tänkt sova i soffan (där trivs jag) men den är så hård och så orkade jag inte flytta lakan och täcke. Testar det här först, tänkte jag.


Antal steg: 8605


BOBBYS HJØRNE


Bobby:Skal jeg få nogle at spise?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0