29 juni - Poolen eller havet?

Åt frukost, bloggade, tog en sväng till FB, svarade på några jobbmail och när klockan var halv sju började jag fundera över om jag skulle välja pool eller hav på min fri-från-planering-dag.

Igår hade jag bestämt mig för att gå ner till havet men idag insåg jag att jag skulle behöva laga lite matlådor och blev därför kvar i den numera hysteriska tillvaron på gården. Men jag ska inte klaga. Dagen blev lugn eftersom de åkte ner till stranden allihop. Istället var det elektriker runt omkring som fixade ledningar till uteblelysningen... haha ja, alltid är det något.






På kvällen pratade jag med Annette och Pella. Vi planerar att åka till Stockholm för Modell för en dag och behöver ju prata ihop oss lite.
Jag har bestämt mina tre klädteman: Business, Cockatil, Romance och som extra klädbyte tänkte jag ha linedancetema och har hittat en modell på skjorta som jag tror jag ska låta sy upp. I ett hastigt ögonblick (som jag tror har gått över) ritade jag upp ett par chaps. Men jag kände i morse (torsdag) att det kanske är lite onödiga pengar. Man kan ju dansa i jeans... OM jag nu tänker ta upp dansen igen.




Antal steg: Mätte aldrig

BOBBYS HJØRNE
Bobby venter udenfor børnefamiliens dør om morgen. De skal åbne, syns han, og gør de ikke det banker han på og klynker indtil en af børnene vil komme og åbne. blir han lykkelig og slapper af!



Idag hvilede han lidt hos meg i leiligheden eller solede ved poolen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0