21 juni - Kunde de inte tänkt på det

Kom på att jag hade glömt sätta kameran på laddning igår. Det var ju illa. Jag hade ju tänkt testa den idag. Men den fick alltså bli hemma hela dagen.



Det var bara Nacho jag såg på morgonen och hon hängde med mig ända fram till kokosnöt"fabriken" idag.



Svarade på lite mail och gick sedan coh kopierade hela mitt pass i två kopior och skrev under varenda sida med exakt samma autograf som i passet. När jag var klar la jag allt på Khun Deans bord. Han skulle till Bangkok och kunde ta med handlingarna dit. Min spontana tanke var att, kunde de inte tänkt på det här när jag var i Bangkok förra veckan?
(Fast å andra sidan. Vem är jag som ska undra detta. jag glömde ju ladda kameran igår. Lika dumt det.)



På förmiddagen hade jag hotellservice och den kom att bli längre än planerat, kl 10-11. Hade två gäster som missat tiden och jag hade precis lämnat hotellet när telefonen ringde och man önskade att jag kom tillbaka. Eftersom jag inte hade något inbokat med tider så fick det bli så. Det innebär att jag var klar klockan 12.30 istället. I det här serviceyrket gäller det att vara oerhört flexibel, serrö. Men jag hann med allt jag hade tänkt iallafall. Det gäller ju att tidsplanera smart, va!

På väg till Posten gick jag in till Tattoo by Bo som inte var klar med teckningen när jag kom. Han gjorde den medan jag väntade istället. Men näe, den där blomman störde mig. Vet inte vad jag tänkte på. Jag är ju ingen blommig person. Iallafall så åkte den bort och kvar är Yin och Yang med Naga i och det ska jag utgå ifrån istället tänkte jag.
Nu kan jag inte tatuera mig den här veckan. Har två fridagar på stranden hos Khun June, obsning av fisketur på havet, obsning av Koh Tao med snorkling. Klart olämpligt att vara nytatuerad då eller hur? Det blir kanske nästa vecka...

Fortsatte min väg mot posten och genade (nåja det kanske man inte kan kalla det) genom Laemdin Market, den lokala marknaden med allt du kan tänka dig och billigare kläder än på Strandvägen. Såg ett par byxor för 99 bath som jag blev lite sugen på (cirka 25 kronor). Dessutom har du ju även mat här så det är som ett Tesco fast under små trätak. Fast min lunch idag bestod av en Spicy Chicken från McDonalds (jepp, de är sant!).



Avverkade mitt postärende och gick Ringvägen mot kontoret och tvärade genom tempelområdet. Det ligger en skola där och dagen var slut för de småbarnen så det var fullt med mammor och pappor som hämtade sina barn på mopeder.



På kontoret fick jag veta vilken pick-uptid jag hade för Fisketuren imorgon. Det ska ju bli lite spännande. Det värsta är att jag redan jagat upp mig. Den här veckan är det blåsigt på Samui och jag blir ju så lätt sjösjuk.

Bredvid kontoret ligger "min" silver/guldsmed och mina Solkors skulle ju vara klara idag så de gick jag och hämtade. Och jag får säga att jag är väldigt nöjd! Det ensamma korset är förlagan.



Satt kvar på kontoret till straxt efter halv sex. Sen blev det att bege sig hemåt. Kameran var färdigladdad och jag testade att ta lite kort både ute och inne. Men det är ju det där med nya grejer alltså. Det tar ett tag att lära sig. Det får bli ett projekt de närmaste dagarna att klura ut vad jag kan göra med den.

Antal steg. 16868

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0