18 juni - Vad kan man jobba med utan internet?

Före jag gick och la mig igår sprutade jag typ-Radar ner i avloppen och i alla rum men vet du vad? Man ska nog inte vara hemma när man gör det. Jag började med sovrummet visserligen och tänkte att det var nog borta en timme senare (det står att man ska ha stängd dörr i 15 minuter nämligen) men det sved ganska bra i halsen efter att jag hade lagt mig och det hade gått en stund... och det var likadant när jag vaknade. Fastän jag slapp ju se några kackerlackor.

Frukost intogs och ett par timmar senare promenerade jag till jobbet. På väg dit fick jag se hur en radda Jetski kom från en gård. De tar upp dem från havet varje kväll och åker tillbaka med dem varje morgon så det är vanligt förekommande syn på gatorna här med den här typen av "tåg".



När jag var nästan framme vid huvudvägen fick jag syn på något som glimmade på vägen. Var det kanske mitt borttappade örhänge? Böjde mig ner... men nej, det var det inte. Det är nog borta helt får jag anta. Trist men allt har en mening. Det kanske försvann för att jag köpte nästan likadana fast mycket större?



Satt på jobbet fram till tolv. Då gav jag upp. Internet försvann vid tiohugget när min italienska Kuonikollega försvann från entréplan och stängde av slavdatorn (den måste vara på om jag ska ha fungerande internet på tredje våningen) och det finns inte mycket jag kan jobba med utan internet. Och det jag kunde göra gjorde jag fram till lunch.

Jag hade lite svårt att bestämma mig vad jag skulle göra. Mina ursprungliga planer gick ju i stöpet.
Det slutade med vatteninköp på Tesco och lunch hemma för att sedan bege mig tillbaka till kontoret, tyvärr tre timmar för tidigt. Jag hade hoppats att någon kommit och satt på slavdatorn men icke! Så jag mer eller mindre satt av de där timmarna. Usch och fy!
Jag var superglad när klockan äntligen var 18.45 och jag blev upphämtade. Det var dags för ännu en Departure!

Som du märker blev det en ganska så händelselös dag - den typ av dagar jag är allergisk emot och som gör att jag tappar fart. Tur att de inte inträffar så ofta, du!

Antal steg.: 13156

BOBBYS HJØRNE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0