13 juni - Lunch på stranden... typ

Idag hade jag hotellservice och började med Chaweng Cove. Bestämde mig för att kolla hur lång tid det tog att gå Samui Ringroad och svänga in vid matmarknaden. Mellanlandade på 7Eleven för inköp av en flaska vatten och svängde sedan in till vänster vid rödljuset.



Passerade han som tillverkar sandaler och var så klart tvungen att ta kort på den felstavade skylten. Ser du var felet är?



Det tog cirka 45 minuter den vägen och det är klart mycket snabbare än den via sjön. Typ en halvtimme, faktiskt. Jag träffade mina gäster på hotellet och gick sedan vidare ut på Chaweng Beach Road. Det finns ju en jämrans massa butiker längs med den här vägen och det finns ett och annat roligt. Idag stannade jag och tog kort på MChjälmen i äkta plast och munskyddet i samma material. Om det skyddar? Det vet jag inte, men lite kul är det väl ändå.



Plötsligt var jag nästan framme vid Natien och det var ju lunchdags för länge sedan. Därför bestämde jag mig för att äta lunch på deras restaurang. Och jag får medge att jag är lite tråkig för jag beställde det jag alltid beställer där, Massaman. Även denna gång utan ris. Man behöver inte ha ris till en rätt som innehåller potatis, anser jag.
Jag njöt av min lunch nere vid stranden och var allt lite avis på alla som hade ledigt och kunde ligga där nere och slappa. Ibland är det lite tråkigt att inte ha semester på semesterorter.



Från Natien åkte jag till Lamai och ett hotell där för att ha service. Eftersom jag åkte dit lite tidigare och fick tid över passade jag på att gå på ansiktsbehandling och det var väldigt avkopplande. Då var jag inte längre så ledsen över att inte ha kunnat ligga på stranden som semesterfirarna. För vem har ett sånt jobb där möjlighet finns att spontant välja att ta en massage eller något annat om man har tid över?

Antal steg: 16061

BOBBYS HJØRNE
Både hunderne kom inn og hvilte en stund på kvelden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0