12 juni - Röda accenter

Jag har två lite annorlunda kort från morgonpromenaden till jobbet.
Foto nummer ett är på vägen som är ihophäftad med klamrar. Det har jag liksom glömt att visa dig tidigare. Förstår inte helt hur man har tänkt där...
Foto nummer två är på en buffel som vältrade sig i en av två små hemmagjorda pooler för just detta stora djur.



Efter jobbet idag gick jag till Tesco. Behövde fylla på förrådet med matvaror. När jag flyttade in i nya lägenheten tyckte jag att den var lite färglös. Därför bestämde jag mig för att skaffa en dörrmatta med matchande kudde till soffan (de är mitt emot varann kan man säga).
Dörrmattan hade jag lite svårt att välja. Antingen den med fötterna... eller den med blommorna. Du som känner mig vet att jag inte är en blommig person och kan väl gissa vilken det blev.
Kudden fick bli en randig variant. Den röda färgen var lite svår att matcha helt men färgerna funkade lyckligtvis både till mattan och soffan.



När jag kom hem och skulle ta hand om min tvätt som jag la i blöt på morgonen upptäckte jag att min namnskylt fortfarande satt kvar på skjortan. Illa! Men skylten klarade sig ganska så bra och är väldigt ren nu...



Under aftonen fick jag syn på något ovälkommet. En tusenfoting! Den här är den snälla som inte bits. Du ser hur den rullar ihop sig va?



Antal steg: 8004


BOBBYS HJØRNE
Bobby og Nacho fulgte meg litt på vanlig måte om morgenen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0