31 juli - Besök på kontoret

Såg Nacho vid soptunnorna som vanligt på morgonen men hoppande på tre ben. Det verkar inte bekomma henne särskilt mycket, märkligt nog. Men som kännande individ så är det lite jobbigt att se henne.


Jag gick iallafall till kontoret. På vägen passerade jag nya restaurangen som öppnar imorgon. Jag undrar om det fått tag i personalen de har sökt ett tag?. Skylten längst till höger är en platsannons, en vanlig syn när företag söker folk- det eller en lapp i fönstret. Det är för att det är dyrt att annonsera i tidningar, har man berättat för mig.

 

 

Jag undrar om det är ägarna som har sett till att hålet i vägen lagas nu? Det gissar jag. På morgonen hade de borrat hål i betongen och börjat gräva. När jag var på väg hem vid åttahugget på kvällen hade de tagit bort betongen, lagt ny sand och förberett för att ny betong skulle komma på.




Hade Arrivals på morgonen (och alla kom (återkoppling för det som inträffade igår!)) och Departures på kvällen. Däremellan satt jag på kontoret och jobbade. Men det var något som försiggick på kontoret. Någon hade smugit sig med i min väska!



Efter att ha öppnat fickan på väskan och insett misstaget (att ta med dem till jobbet) så såg jag dem överallt - hela dagen! Till och med mitt konto på Facebook!


...när jag skulle logga in på datorn


... i pennstället


...i skrivaren



i vattenflaskan


...och när jag skulle häfta ihop mina papper till ekonomi


.. i vattendunken när jag skulle fylla på vattenflarran


...på kontrollen till A/C:n



Enda stället jag fick vara ifred var på toa men då hittade jag någon i min stol när jag kom tillbaka istället.


.
..bakom örat. Men där fick det vara nog och det heter väl ändå "en räv bakom örat"?


"Slappna av lite", sa jag. "Du behöver väl inte springa omkring hela tiden", varvid det omedelbart var något rött som låg och skräpade på min kjol

Efter att ha jobbat undan på kontoret blev det kväller och dags för Departure. Och på väg till Lamai, där mina gäster var, fick den lille röda figuren sitta i framrutan - och var glad ytterligare en stund innan den hamnade i väskan igen.


"Wiiii, jag får uppleva världen där ovan en smula,! Och du, det är nästan lika varmt här som där jag kommer ifrån, du!
"

Det blev som vanligt en trevlig departure. Jag har så trevliga gäster, förstår du! Vi byter emailadresser, addar på facebook och en del blir allt lite som vänner om än ytligt. En del har funnits där sedan min första säsong på Samos!

Det blev en lång dag, 12 timmar närmare bestämt, och jag var ganska så trött när jag väl kom hem. Käkade lite, tittade efter hundarna som inte syntes till, kollade på SyFy (som måste vara en av de sämsta kanalerna som finns?) och gick sedan och la mig.

Fast innan sängläge fäste jag min lille röde djävul där han ska vara - på Pradaväskan!


På plats!

Antal steg: 5997


BOBBYS HJØRNE

Så ikke hunderne ikveld. Men Bobby var inne i morges.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0