24 juli - Rostade småkryp!

Vaknade med ont i öronmusslan. Du vet, när du håller för örat så trycker du emot liksom ett litet lock, det var det som var svullet och ömmade idag. Ingen aning om varför. Slumrade kanske med en hörlur i örat igår kväll. Det är en logisk förklaring.



Idag hade jag en förmiddag på flygplatsen tillsammans med min kollega, Khun Somwang, från Asian Trails.


Vi jobbade ihop på flygplatsen både med att ta emot ankommande gäster och de som skulle hem på kvällen

Jag mellanlandade på kontoret under dagen. Vid halv tolv kikade jag ut genom fönstret för att se om det var någon aktivitet på marknaden utanför men icke. Det är sovmorgon som gäller där. Det var inte förrän vid tretiden de slog upp presenningarna!



Eftersom jag skulle jobba till halv nio ikväll tog jag långlunch och ägnade lite tid på att kika runt och se om jag hittade något kul och *suck* jag hittade en massa roligt som jag ville ha  *suckar en gång till lite högre den här gången*
Men jag lyckades komma ut med endast två nya svarta snoddar. De är en förbrukningsvara har jag märkt. Det är inte mycket till resår i dem överdrivet länge har jag märkt. Men jag ska definitivt tillbaka (ja jag var en snabbsväng på kvällen också och hittade ännu mer att handla. Det är dags att köpa presenter, förstår du!)


Fast inte blir det några knogjärn eller knivar med hem


Pricka fem ballonger och vinn ett mjukisdjur. Det var inte helt lätt upptäckte jag på kvällen. Och vad skulle jag med ett gigantiskt mjukisdjur till? Det får inte plats i väskan iallafall!


Men jag hittade hologramaffischer!!! Du vet de där 3D-bilderna som var superpoppis på 70-talet! Jag bara måste ha en tavla med hem, alltså! Så himla cooooooolt!

Innan jag lämnade marknaden kände jag att jag nog lite hungrig ändå. Det blev en sväng bland matstånden och vad fick jag väl se? Vad sägs om rostade larver? Eller rostade gräshoppor?
"Får jag ta ett kort", frågade jag och damen där bakom tittade faktiskt lite förnärmat på mig. Men jag tog två kort, sa "Tack" och gick sedan bort och köpte 4 gigantiska tigerräkor, snabbt uppvärmda serverade med stark chilisås istället. Jummy! Det funkade väldigt bra för mig, det! Rostade småkryp göre sig icke besvär in i denna kropp. Om de ändå hade luktat gott så hade jag kanske smakat, men de luktade bara märkligt... Men sju av mina gäster som åkte hem på kvällen hade varit modiga nog att smaka när de var i Fishermans village!


Rostade gräshoppor eller larver istället ör lördagschipsen någon?


Jag föredrar varma tigerräkor med varm chilisås

Åkte med Saris bror hem idag. Han kör ju extra som taxichaffis efter sitt vanliga jobb. Och han hade med sig en present till mig idag. Jag hade frågat om munken han har i sin bil och idag fick jag en amulett av denna sydthailändska munk som ska bringa lycka.
Men jag måste dessvärre återkomma om namnet för jag tyckte att jag hans namn på minnet men när jag surfade runt för att söka information om honom upptäckte jag att munkarna har väldigt lika namn så det föll på målsnöret, kan man säga. Ska ta med honom till kontoret så får de hjälpa mig.



Ja, så var det ju följetongen "Altanen". På kvällen när jag kom hem möttes jag av en helt tom sådan! Varken plaststol eller bord fanns kvar! Däremot hade mina norska grannar en jämrans massa bord och stolar (ja, och folk förstås). Vad ska man säga?



Gick in och fixade lite kvällsmat och satte mig vid datorn. Surfade in och kollade Tänk rikt-mailen.
Och först ska jag meddela att jag inte alls blev bestulen på några pengar igår. Det var jag som lagt in min vanliga mailadress. Hur klokt var väl det? Iallafall så kom jag in idag! Shit happens. Ska försöka ändra till den rätta mailadressen.
No-minimum är aktiv redan sedan igår kväll. Jag har fått totalt fem mail med klickbara länkar och har alltså redan tjänat lite pengar (0,50 cent men du vet, små pengar är också pengar! De betalar ut pengarna via PayPal, förresten).
Pointshop satsar jag mest energi på det som ger mest poäng. Poängen omvandlas sedan till presentkort/saker. har redan till Rikspresentkort (brukar välja det och jag år det på ett par dagar) men jag tänkte ha lite is i magen och skaffa ett på 500 spänn istället för 50.
Tror jag ska göra en separat blogg om det här. Tycker att det är lite spännande alltihop! Det kanske kan finnas ett visst intresse för detta?

Antal steg: 7887

BOBBYS HJØRNE
Så ham ikke idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0