23 juli - Ett ljus i mörkret

Regn på förmiddagen men solen smet ibland genom molntäcket så det blev väl kanske två timmar i solstol hemma på gården idag.

I förrgår blev jag stucken av en limegrön, smal fluga och det gjorde riktigt ont. Ja, jag misstänker iallafall att det var den vackert blänkande flugan som surrade runt mig som stack.
Oavsett så är sedan den dagen min lilla "ringfingertå" röd och kliar. Den är också lite svullen märkte jag. Först när jag blev stucken var min första tanke "tsetsefluga!" men det var det ju så klart inte. Den har vi inte här där jag befinner mig. Men jag har inte funnit ut vad det är för slags. Ingen vet vad jag frågar om och jag hittar den inte på nätet. Fast vem bryr sig. Jag har ju inte blivit sjuk! Reaktionen är mer som efter ett myggbett...



Resten av dagen lade jag energi på tanken att få ihop ett sparkapital på ett kanske något annorlunda och smidigt sätt. Det slutade med att jag skaffade en ny mailadress med "Tänk rikt", köpte in mig på två utländska sajter samt och skaffade (gratis) medlemsskap på en norsk och svensk sajt också. Men vad kan det handla om, tror du?
Svara på enkäter och läsa mail, faktiskt. Jag som ändå sitter vid datorn så mycket - varför inte tjäna pengar på't. Gick dessutom tillbaka till Pointshop och gjorde ett par undersökningar där och fick ihop lite fler poäng. Hade ju redan 13000 sedan förut.
(En sida tog bara mina pengar men jag kunde inte logga in. Har skrivit till dem och väntar besked. De ska vara en seriös sajt har jag läst på diskussionsforum.)

På kvällen gick mina tankar till Norge och mina norska vänner och jag tände ett ljus i mörkret och satt och reflekterade lite. Inte för att det inte spelar någon roll eller betyder något vad jag gör i sammanhanget, utan mer för att jag hade lust.
(Och för dig som inte vet vad som hänt: En 32-årig norrman har erkänt att han igår, först sprängde en bomb i centrala Olso som dödade 7, skadade 15 för att sedan åka och skjuta och döda minst 85 barn/ungdomar på ett politiskt läger (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4614372).
Det är för sorgligt med dessa depraverade människor men de har alltid funnits och kommer alltid att finnas i alla läger. Det är dock ett vansinne de flesta av oss aldrig kan förstå...


Glukosmätning:
Före frukot 7,4
Före lunch 6,8
Före middag 4,7


BOBBYS HJØRNE


On the pool side


Var ær der mad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0