16 juli - Intet nytt under solen

Precis så var det - för det var molnigt idag också. Så min förhoppning om att få tillbringa denna lördag i solstol grusades redan tidigt. Istället gick förmiddagen till gårdagens blogginlägg, kolla destinationsmailen (och konstatera att jag fått svar på mina svar om min röriga bokföring men bestämde mig för att inte ägna energi till någon ekonomi idag), svara på telefonsamtal och sms i servicemobilen.

Plötsligt var det lunch! Datorn är en riktig tidsslukare. Bestämde mig för att göra svampstuvning på shitake och champinjoner till lunch idag. De blev himla gott det! Tog fläskfilé-resterna samt fräste upp sparris med fetaosten jag köpte så det blev lite utav en geggamoja. Och det smakade väldigt gott alltsammans!


Skär ner Shitake och Chamipnjoner i en stekpanna med lite lök. Fräs upp med olja och en klicka smör. Häll i 1 dl grädde. Rör runt. Klart!



Skär ner sparris i småbitar och fräs med lite smör och salt. Lägg i tärnad fetaost och rör runt lite snabbt innan det blir för geggigt Klart att serveras!!

Det blev en väldigt stillsam dag. Surfade mest runt och jämförde priser på iPhone och iPod, tycker jag.

På eftermiddagen fick jag en idé om att gå till Big C för att göra något annat än att sitta vid datorn men näe, det blev inget med det. Istället satt jag kvar vid datorn hela dagen och konstaterade att besökarna hos grannen anser att min altan är deras. Nu sitter ju inte där dagligdags men det är lite märklig känsla att ha folk precis utanför sitt panoramafönster som man inte känner...

Antal steg: Inte många

BOBBYS HJØRNE
Mange nye gæster - inge hunder hos meg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0