8 jan - Fullt schema

Jag tittade på klockan och konstaterade att hon var 05.40! Oftast brukar jag vara vaken redan före Fröken Casio talar om vad klockan är slagen. Men inte idag. Jag hade inte hört hennes svaga pip klockan fem idag.

Men upp kom jag och intog den vanliga frullen med mackor, tomater och kaffe... men jag tror jag ska dra ner på kaffet. Jag har upplevt att jag får hjärtklappning varje gång jag tar en kopp den senaste veckan.
Kanske är det min inre stress som bättras på med det däringa koffeinet? Inte vet jag, men jag bestämde mig för att bara dricka en halv kopp och känna efter om det funkar bättre. Man behöver inte dricka 4 dl kaffe på morgonen, faktiskt!

Fullt schema
Idag hade jag fullt schema. Emma och Helena hade frågat mig om jag orkade och jag hade känt efter att upplevt att jag nog skulle klara en hektisk arbetsdag. Hade ju gjort om schemat så det kunde funka med en person och hade fyra uppgifter idag. Hotellservice, Inspirationsmöte, Stadsrundtur och Servicekontor. Så här efteråt insåg jag att det där blev för mycket. Men tillbaka till dagen!


Hotellservice
Började med att träffa och säga hejdå till Emma som åkte tillbaka till Sverige idag. Därefter hade jag service på samma hotell och sen på Odyssee Park. Och jag hade gäster på båda ställena.

Inspirationsmöte
När jag var klar med hotellservice gick jag till kontoret och mötte upp Helena som skulle hjälpa mig utflyktsbiljetterna på Inspirationsmötet och sedan hänga med mig på cityturen.

Cityturen
Körde omvänd citytur idag och jag var inte helt nöjd. Pratade med Samad senare och jag får göra om den typ hur jag vill. I LIKE! Det ska jag bita tag i till nästa vecka, tänkte jag. Men jag hade underbart frågvisa gäster som kändes väldigt engagerade och vetgiriga. Det är jätteroligt att ha såna med på utflykterna tycker jag. Det värsta som skulle kunna hända vore att inte få en endaste fråga eller att ingen vill veta mer om det du berättar haha Fast det har inte inträffat än!

Efter cityturen var vi tillbaka på kontoret och planerade att hinna äta innan servicekontoret skulle öppna kl 16. Men vi hade gäster som kom och hälsade på oss tidigare så vi kom inte iväg förrän kvart över tre och fick ta en lättlunch. I detta fallet blev det förrätten Gratinerade räkor och nybakat bröd. Inte dumt alls!

Var är rosa kameran?
Emma hade vidarebefordrat en fråga från Sverige om Therese's rosa digitalkamera som inte fanns med i hennes packning. Jag blev alldeles kallsvettig och fick lite ångest när jag kom på att den låg ju i mitt safe!!!
Meningen hade varit att jag skulle fotografera på mina utflykter men det blev inte så mycket av den saken. Har haft med den till Marrakech och Taroudant - och har nog kommit hem med ETT kort in alles  haha  Och det/de får bli kvar i kameran (Therese hade USB-kabeln så jag kan iallafall inte lägga över till mig). Men alltså, jag har inte tid att gå runt och fotografera när jag har utflykt. Jag ska ta för vana att ta mååååånga kort när jag obsar i istället.
Men tänk att jag hade glömt att skicka med den med Therese föräldrar i onsdags - men förlät mig i nästa ögonblick. Detta världsliga ting stod kanske inte högts upp på listan i början av veckan... Huvudsaken är kanske ändå att jag vet att kameran finns hos mig och att den varken är försvunnen eller stulen!?

Servicekontoret
Helena drog iväg på sin välbehövliga massage straxt före fem medan jag var kvar på kontoret till sex. Satte mig med min ekonomi som jag inte fick ihop och kom senare på att jag måste ha lagt biljetter i gamla avräkningens plastmapp. Det får jag ta tag i i morgon.
Straxt efter sex låste jag dörren och gick till Uniprix och handlade lite Hot & Spicy-chips! Gott att ha när man känner sig sugen på något kryddigt!

Jag orkar inte gå
Jag hade tänkt ta en taxi hem därifrån men alla taxibilar som kom var fulla och åkte förbi mig, så jag började gå hemåt i hopp om att få en taxi senare. Men jag var nu sååååå himla trött! Ögonen sved, jag var yr i huvudet och benen darrade och tog mig långsamt framåt med tunga steg. Det var lite som att vara förkyld. Ni vet när man blir så där lite "luden" i huvudet.

Ingen taxi fick jag, och när jag långsamt men tämligen säkert hade kommit halvvägs och såg cornischen bestämde jag mig för att gå hem fast jag egentligen inte orkade. Men ni vet hur det brukar vara va? Det man inte orkar brukar vara det man behöver.
Du orkar inte städa, diska, laga mat, träna... What ever. Och egentligen kanske det var just det du skulle behövt göra. Och hem kom jag... till ett hotell med en icke fungerande hiss naturligtvis. Det blev trapporna och vid det laget var jag så trött att jag fick stanna på alla våningar haha.
Måste ha sett roligt ut när Apollo-guiden står och hänger i trapphuset för att samla sig för trapporna en våning till. Förtroendeingivande, va!? Hahahaha

Hemma!
Väl hemma plockade jag fram kameran och la den i väskan så den kommer till kontoret imorgon. Därefter värmde jag en matlåda, kikade lite på tv, skrev den här bloggen och intog horisontalläge, ändå ganska nöjd med dagen som passerat - men då hade jag inte upplevt natten än...

Antal steg idag 11 167

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0