29 jan - Haklapp för vuxna?!

Dagen var en helt vanlig lördag. Inspirationsmöte, CityTour och servicekontor - inga direkta överraskningar att berätta om tycker jag. Jo, lite udda blev dagen.

Den positiva begravningsbyrån
Jag fick nämligen förslaget att bli begravningsentreprenör (!) om jag väljer att bosätta mig i Sverige igen. ha ha Fundera på den ni som känner mig!
En underbar gäst tänkte att det kunde passa mig om jag vände hemåt. Hon hade en bekant som jobbat som jag gör och som också krävde omväxling i jobbet. Han hade sadlat om och blivit begravningsentreprenör och ansåg att det gav honom precis det han behövde i omväxling (han är tydligen lika krävande på just den punkten).
Så vad tycker du? Kanske jag ska jobba vidare på min gamla affärsidé "Den positiva begravningsbyrån" där man är miljömedveten ända in i döden (har kistor i återvunnet papper och så vidare) där man firar att personen har levt - istället för att ha sorgsna begravningar för att personen har dött???
Gillar verkligen fortfarande min gamla idé... 1996 har jag för mig att jag fick den, när jag skulle skriva artikel för Centrala begravningsbyrån i Linköping för Tidningen Stan vid Stångån. Men, alltså jag har haft lite svårt att få gehör för den haha

Haklapp för vuxna
På kvällen åkte jag till Marjane för att shoppa. De har rea fortfarande och det är invasion av marockaner som vill handla för halva priset. Bara att gilla läget! Jag strosade omkring i röran och plockade ihop det jag behövde för veckans matlådor och mellis. Bland annat köpte jag gigantiska mandariner från Taroudant!

Plötsligt hittade jag något som hängde på en ställning... Haklappar = storlek större!!!
Ja, alltså... det är klart att det inte var tänkt att fungera som haklapp utan som förkläde. Men de är i plast och har en liten ficka i brösthöjd. Vad passar väl liksom bättre till en som alltid slabbar??? Jo, precis en sådan artikel.

Grabbade glatt tag i en blå  (ni vet - allt ska matcha uniformen. Gul kan funka också eftersom vi har gult i vår sol...) och begav mig sedan till kassan *suckar* och där visar det sig att den saknar EAN-koden. Och här orkar man inte gå och kolla priset om man sitter i kassan - eller be någon annan att kolla heller för den delen. Det slutar alltid med att man lämnar det man egentligen vill ha eller behöver. Så jag fick vackert lämna den där och då.

Jag tror jag åker tillbaka imorgon eller ber Emeli köpa som ska dit, så kanske jag kan få en hem iallafall... Viiiill haaaa!!!

För er som undrar om demonstrationer har kommit till Marocko, såsom i Tunisien och Algeriet, så kan jag bara säga att vi inget märker iallafall. Om du är intresserad så har jag länkat till en artikel angående "prognosen" för om det kan bli tal om revolution här. Klicka här!

Antal steg: 8996


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0