19 jan - Internet igen!

På morgonen funderade jag på att strunta i att köpa nytt internet och bara sitta i receptionen där jag har gratis WiFi. Men så är det det är med bekvämlighet. Visst är ett schysst att kunna sitta på rummet och surfa istället.... Å andra sidan blev jag lite sur eftersom jag i måndags förra veckan faktiskt betalade mina 200 för en hel månad. De har förmodligen ändrat avtalet och numera ha max antal och det bränner jag uppenbarligen snabbt. Men jag har inte lust att betala 200 Dh ytterligare.

På förmiddagen vilade jag hemma och rensade lite på grejer. En del tog jag sedan med till kontoret, andra lägger jag i en plastpåse så får städerska en del och Emeli en del, när jag åker. Här går ju tiden nästan dubbelt så fort som hemma så det gäller att planera. Nu ”förlorar” jag ju dessutom två veckor när jag är ute och åker runt i landet. Efter det börjar det faktiskt dra ihop sig för hemresan i mars. Och jag som tycker att jag kom nyss!

Till lunchen åkte jag in till kontoret där vi startade med lunch, Emeli och jag. Vi hade hade båda ärende till hotell Atlantic och gick sen och käkade på Scampi. Tog deras grillspett med fisk (!). Inbillade mig att jag nog behövde lite mer omega 3 - trots att jag käkade en lite burk tonfisk igår. Två fiskdagar på raken jämfört med noll ett halvår på raken. Haha Läskligt!


Jag fixade allt välkomstmaterial medan Emeli satt med bokningarna och när vi var klara delade vi taxi, tur och retur, till Marjane där vi veckohandlade för drygt 400 dirham var! Och jag kan ju säga att jag lyxade med bland annat gula kantareller och franska champinjoner, två paket bacon, en camembert, eukalytuskryddad marockansk honung, två härliga lokaloldade avokados och en blodröd persika! för de pengarna!

Idag på Aftonbladet.se hittade Emeli en kul kurs - kanske roligaste kursen ever?  Den hade jag anmält mig till om jag varit pensionär!  Lär mer på http://www.alltomstockholm.se/start/article1976170.aos

Fick mail från Milla som varit och tvättat Ejla (min bil som hon är fodervärd till) och hon hade bifogat ett kort - och då insåg jag att det inte var hon som tvättat bilen - utan mannen i mitt liv, Per!

 


Antal steg: 6 075


Kommentarer
Postat av: Millan

haha vilken kurs, kul om det hade varit på riktigt! ;P



Nja eller pappa sprutade vatten o det, jag dammsög och torkade invändigt. Men nästa gång skulle jag få spola av bilen och det med sa han. :p och svampa.

2011-01-20 @ 21:36:49
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0