11 jan - Va? En Teletubbie på instrumentbrädan?

Idag hade jag utflykt till Marrakech efter ännu en sömnlös natt. Men jag slocknar nog en hel natt när kroppen skriker efter sömn så jag är inte så orolig. Det blir som det ska – till slut!

Jag fattade beslutet redan på morgonen att lägga om turen och köra via Chichaoua på vägen upp istället för ner och det var rena lyckträffen. Vi sparade massor av tid på det och kunde lämna av gästerna en dryg halvtimme tidigare på sina hotell.

Utflykten var med en specialgrupp bestående av 7 personer, bland annat min kollega Helena, och den blev väldigt trevlig och lättsam. Från Marrakech fick jag idag med mig en liten övernattningsväska i form av en Teletubbie till Elton (som sa att han ville sitta på instrumentbrädan och se ut när vi åkte hem) så det blev för en gång skull lite shopping för egen del.


När jag kom hem tänkte jag tvätta upp mina underkläder - men min "tvättmaskin" var borta! Jag fick hjärtsnörp. Hade städerskan trott det var något som skulle kastas??? Isåfall hade jag ett par strumpor kvar... Men så kom jag på att jag nog skulle kolla på balkongen - och där hängde allt! Hon hade tvättat åt mig! Underbart!

Sen kollade jag om jag hade internet, vilket jag inte hade. Men det mesta fixar jag imorgon när jag är på kontoret och så får jag gå och ladda modemet innan jag går hem.
Så istället för blogg online och FB, blev det blogg-in-OpenOffice och The Apprentice. Det gick bra det med, minsann!

Antal steg: 11 611



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0