21 feb - Som en gummiboll!

Hade svårt att somna om efter samtalet från marrakechgästerna. Blir jag väckt när jag somnat precis så är det ofta kört att somna om fram till klockan ett på natten då min nästa sömncykel startar igen och är det värsta med att ha Servicetelefonen egentligen - att bli uppringd efter klockan nio på kvällarna. Men jag sov säkert ett par timmar sammanhållet ändå och gick upp straxt efter fem, dessvärre lite trött.

Dagens utflykt till Taroudant blev som vanligt trevlig och inget märktes av utav någon demonstration igår. Allt var precis som det brukar.
Jag gick gå till Labri och säga ifrån om skräddarsydd djellaba. Eftersom mitt hotell krävde full betalning för uniformstvätten (förra året gav de 50% rabatt till guiden som bodde här) så gick alla 941 dirham till deras konto istället för hälften till skräddaren. Inget att göra åt!
På Apelsintorget hittade jag en låda med nyskördade jättestora blodgrapefrukter! Underbart! Jämför med den normalstora oranga apelsinen jag la ldit ängst ner.



Och på hemvägen hoppade vi ur och fotograferade getter i träden. Börjar bli lite utav en vana nu... men lika roligt varje gång!


När jag kom tillbaka till stan och kontoret hade jag fått min hemresebiljett - med utresedatum redan 18 mars! Så där förlorade jag typ två dagar i Marocko - och vann förstås två dagar i Sverige.

Innan jag gick från kontoret längs med cornichen...


...hade Emeli och jag bestämt att vi skulle promenera i mål idag. I stegtävlingen alltså. Vi tyckte vi hade räknat ut hur många steg vi behövde gå men när jag hade reggat mina så var det typ massor med steg kvar (7 939) så jag fick ringa Emeli och förvarna (ja, vi tar detta lika allvarligt) som skulle gå runt till fem hotell som låg utspridda i centrum och byta service- och utflyktspapper, precis som jag gjorde på kvällen borta hos mig. Men hon blev kvar på kontoret lite längre än planerat vilket innebär att vi får gå i mål imorgon istället.

.

Själv hoppade o joggade jag runt som en gummiboll i lägenheten iklädd min illgröna Zumbakläder mellan badrummet och balkongen i 20 minuter innan jag kastade mig i duschen. Grannarna måste ha undrat om jag riktigt klok - fast det vet ju du att jag inte är haha


Inte helt lätt att ta kort på sig själv in action

Innan jag gick och fick jag en vodka tonic på balkongen av mig själv och njöt av den ljumma kvällen!

Antal steg: 20635 med slutklämmen!!!

Kommentarer
Postat av: Millan

haha ja gud så knäppt det ser ut med getterna i träden! :P Du måste komma ihåg att framkalla lite bilder från dina äventyr sedan?!

2011-02-22 @ 21:39:20
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0