5 december - Utflykt till Mantorp

Hämtade bilen hos Milla idag. Eftersom jag åkte med Per in var jag i stan redan straxt före sju. Men det finns alltid något att göra. Så jag började dagen med att hänga på låset till Ica Maxi och handla lite.



Sen bestämde jag mig för att åka till Mantorp. Inte för att gå på City Gross utan för att kolla var lägenheten låg som jag ställt upp mig på.


Vacker morgonhimmel fick jag på E4:an mellan Linköping och Mantorp

Dumt nog hade jag inte kollat var Ängsvägen låg utan chansade vilt. Detta ledde i sin tur till att jag fick se en större del av Mantorp som jag inte varit i tidigare :) Alltid en fördel att vara vilse, du vet.


Ja, inte låg Ängsvägen på samma sida som stationens klockstapel, inte.

Till slut fick jag iallafall gå ut på hitta.se och tog en vägbeskrivning - och snart hade jag hittat rätt. Jag var väldigt fel, kan jag berätta haha


Vägen som går till Östra Tollarp och Ulrika skulle jag åka på. Över broa och till höger - lätt som en plätt att hitta när man visste hehe


Lägenheten har inga fönster i söderläge, dessvärre. Det kan komma att bli kämpligt...

När jag kom tillbaka till Rappet insåg jag att frosten aldrig försvann från vägen. Den låg kvar precis på samma sätt som i morse. Det är kallt nu, du!



På kvällen dekorerade jag min lilla julgran och nog tycker jag att den blev lite fin. Lägg gärna märke till den lilla guldstjärnan i toppen!


"Granen står så grön och grann i stugan" sjöng jag när jag klädde den


Antal steg: 6494

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0