30 december - Tio klippböcker

Sov lite halvdåligt eftersom jag jobbade med planritningen i huvudet. Å andra sidan kom jag fram till jämrans bra planer så det får det väl vara värt.

Medan Per och Jonzon åkte till landet ringde jag Länsförsäkringar för att höra om hemförsäkring och den skulle gå på 755:-/år. Helt okej. Nästa projekt blir väl att välja elbolag. Det är ju en djungel idag... Är lite inne på att gå med här: http://kundkraft.se

På eftermiddagen åkte jag in till stan. Mitt främsta ärende var att träffa en kvinna på resecentrum klockan fyra, som hade en lergryta till salu. Men eftersom det är onödigt att åka in enbart för ett ärende gjorde jag några fler: som att hämta ut min AoDai från Kemtvätten och ta ett svep på Röda korset där jag hittade bland annat värmeplattan som du värmer i mikro designad av Krister Wall för Nils Johan.


Plattan är i keramik och det runt är kork. Suverän grej!


Jag mötte upp Agnetha vid Myrorna och där hittade jag bordstrykbrädet Jäll från Ikea, som där kostar 49 och här kostade 25. Det slog jag till på så klart. Dessutom hittade jag en rektangulär kaffeburk, som jag också har önskat mig!



Vi åt lunch på Ikea och där hittade jag klippböcker (fotoalbum) nedsänkta till 19 spänn. Det gjorde att jag kom hem med tio stycken och kan börja klippa och klistra ihop mitt liv när jag väljer att prioritera det.

Någon lergryta kom jag inte hem med. Personenjag skulle köpa den av var hemma i maginfluensa fick jag reda på när jag stod på centralstationens parkering. Aja, ingen ko på isen. Jag var väl inte meningen att jag skulle ha en ny före resor till Köpenhamn och Indien... och jag kunde ju träffa Agnetha och handla en massa annat iallafall.

Skjutsade Agnetha till biblioteket och åkte själv till ett hysteriskt Maxi (har aldrig sett så många människor där på samma gång!) för att köpa blöjor till Elton och mugg/flaska med handtag till Albin.

Och som vanligt åkte jag hem när det var kolsvart ute. Inte så svårt med tanke på att solen går ner 14.58 och att dygnet anses innefatta 73% natt, va.



Och så till det tråkigaste på hela dagen: Ingen respons på mitt meddelande på telefonsvararen eller SMS:et till hyresgästen denna dag heller. Får väl fortsätta avvakta till måndag... Men jag hoppas få se den innan jag åker till Köpenhamn iallafall. Annars kanske jag måste tacka Ja utan att ha sett den och det känns inte helt bra, det.


Antal steg: 10 235
Glukosvärde. Mättes inte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0