28 november - Leveransdag med fotohämtning

Idag hade jag bestämt med mamma och Martina att komma med deras inköp från GeKås. Jag började hos Martina och fortsatte sedan till mamma eftersom vi skulle luncha ihop.

Mamma har önskat att bli av med grejerna i hennes förråd så jag passade på att hämta hem alla fotografier jag har tagit genom åren (fram till digitalkamerans inträde. För efter det har jag enbart foton i datorn. Har inte framkallat några kort, faktiskt).
När jag började bära alla lådorna till bilen insåg jag hur många bilder jag egentligen har tagit! Jättekul att ha men tyvärr har jag glömt att skriva vilka som är med på många bilder - och år. Så det kommer bli en låååång genomgång och tankenötter att knäcka.
Det är fördelen med digitala bilder och blogg,du! Det blir inga frågetecken på de bilderna, inte. Må de ligga på internet för alltid :)


Oräknerliga album och fotopåsar från Extrafilm och Fuji ska gås igenom. Det blir en fotodag med barnen, tänkte jag. De kan ju få ta kort med sig hem från det de var små. Jag har ju som sagt tagit en hel del!

Jag bonusträffade Milla och svärmor också. Det blev alltså en heldag i Linköpings stad. Och idag köpte jag en liten julgran, belysning och kulor på Rusta. Det kommer bli fint det!

Antal steg: Ja, det kan jag inte svara på. Glömde kolla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0