25 november - Ullaredförberedelser

Bloggade lite på morgonen innan jag åkte till CityGross. De öppnar ju klockan 8 så jag kunde hänga på låset! Jag hade inte tänkt köpa särskilt mycket men som vanligt kommer man hem med ett par kassar. hahaha

Aja, väl tillbaka hemma gjorde jag Tacopiroger till Millas och min Ullaredfärd imorgon. Vi behöver ju lite matsäck. Det är ansträngande att shoppa en hel dag.

Och du förstår, vi kan numera kalla oss Ullaredproffs - och som proffs behöver man proffsiga grejer. Därför plastade jag in namntags till våra vagnar. Det är så lätt hänt att man tar fel vagn i röran.
Det blev jämrans snyggt, tycker jag!

Grajoson är Milla, min och Martinas grupp på FB (kombinerar våra efternamn) Sr står för senior, så klart. Och det är jag, det!

Eftermiddagen gick till bokföring och fotoredigering. Båda tar mycket tid. Lite för mycket tid för min smak men båda är nödvändiga.
Utan bokföring blir skatteverket och uppdragsgivare besvikna på mig och vad det gäller fotona jag tar måste jag se till att eventuella personer som är med, är oigenkänliga. Man får ju inte publicera bilder på internet utan att fråga om lov, som du vet. Och man kan inte alltid be om lov. Så de som faktiskt är med på bild på min blogg har också sagt att de är okej att jag lägger ut dem.


Antal steg: 5766

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0